טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מיץ ליים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
1
סלסה ... עכשיו אני לא אכנס לכל הקטע של אווקאדו ומנגו. אני בטוח שרוב האנשים ראו את זה. ואם אין לך מספיק אתרים באינטרנט כדי להגיד לך איך לעשות את זה. אז אני אדלג על זה. אז -- זה הצידה -- סלסה -- אחרי שקצצתי את כל הפירות והירקות, מערבבים את המנגו, אבוקדו, בצל, חלפיניו, כוסברה, פלפל אדום, שמן, שום, תיבול, מיץ ליים, ופשוט מניחים בצד מכוסה היטב בניילון נצמד.קרם אבוקדו-רק קורטוב של מלח במידת הצורך, אני לא מוסיף יותר מסתם קמצוץ, שמנת חמוצה ואבוקדו. אני רק מועכת מאחלת מזלג. בכנות, בחורים ובחורות ... פשוט תוסיף לשקית ותלחץ. שמור את הקערה והמזלג. למה לא. אני אוהב להוסיף את זה לקערה קטנה כשאני מגיש את זה אבל לעשייה מהירה-זה עובד בסדר גמור.קח כמה כוסות של הכרוב-ישר מהשקית. רק להכות אותו עם מלח ופלפל. לא יותר. כמו קמצוץ. זה רק מפחית את המיץ. לשים בקערת הגשה ולהגדיר לצד. מכסים בניילון נצמד. לא יותר.הקישוט-פחית פתוחה, לנקז ולשים בקערה-אני חושב שכולנו יכולים להתמודד עם זה. אני לעולם לא אפגע אם מישהו לא אוהב אותם. זיתים שחורים בשבילי פשוט עובדים טוב עם מנגו ואבוקדו ודגים, אז. אני אוהב אותם כתוספת.עכשיו ... הסלסה מוכנה וכל הטעמים מתערבבים יחד. קרם האבוקדו מצמרר, ועכשיו הדג-כולנו עשינו. חמש (
דקות וזמן טאקו.דגים ... בשקית גדולה מערבבים את המלח, הפלפל והקמח. ואז רק בקלילות לזרוק דגים כדי מעיל בקלילות. עכשיו במחבת גדולה לא מקל אני מעדיף את זה, להוסיף את השמן וחום לחום בינוני. רק מטגנים את הדגים במחבת עד שחומים קלות בכל צד. זה לוקח רק 2 או כך דקות לכל צד. לאחר מכן-פשוט להסיר את הדג ולנקז על מגבת נייר.שעועית ... פשוט תתחמם בכוס מדידה במיקרוגל. לא יותר מזה ... בסדר, מתי שהוא תשפריץ קצת לימון אם יישאר קצת. לא עניין גדול. מספיק טעמים גדולים למנה הזאת.טורטיות ... אני עוטף את הטורטיות שלי בנייר כסף ומתחמם בתנור בזמן שאני מבשל את הדג. הם פשוט לוקחים 10 דקות. זה הכל. לא הרבה. הם יכולים גם להיות מחומם על גריל מדי.ארוחת ערב-רק לשרת את כל החומרים כך שכולם יכולים לשים אותם יחד האני שלהם. בסגנון טאקו בר. קערה של דגים טריים, רק נשבר, הכרוב, שעועית, הרוטב, זיתים והסלסה. עכשיו, אם אתה רוצה להוסיף קצת סלסה, עגבניות מבוסס אתה יכול. לי אין סיכוי.בסדר-טורטיה חמה, אז-כרוב צונן , אז-שעועית חמה, אז-דגים חמים, אז-רוטב צונן, אז - סלסה צונן, - עכשיו-לכולם יש את טאקו הדגים הטוב ביותר סביב תאמין לי. יש לי מסיבת טאקו כל שנה. אני עושה את זה וגם עושה את המסורתי ולאחר מכן עוף אחד. זה ללא ספק המבוקש.אם אתה רוצה גבינה, אני מעדיף פרובולונה או מונטריי ג ' ק, תפל, אבל אני לא למנה הזאת.בר הטאקו הזה ראוי או מסיבה כלשהי. אם אני מוסיף את השעועית לצלחת אני לא מוסיף כצד. אבל סלט ירוק נחמד וכמה אורז הוא דבר כל כך קל להוסיף. זו אחת מהארוחות הזולות שלי. עם מחירי הקיץ עבור פירות אמנון כל כך זול. זה מזין בקלות 6-8 והוא שווה משעשע עם.זכור לעשות בצעדים. יש הרבה, אבל שום דבר לא קשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
פרובולון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
(שמור 1 כף)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אמנון
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.