טאקו דגים מתכון עם מנגו Salsan מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט גדול pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אבוקדו עדיין, מיונז, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260° עם מתלים על הרמות העליונות והתחתונות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים מנגו, עגבניות, מלפפון, בצל, חלפיניו, תבלינים, ומיץ ליים בקערה גדולה לסלסה; בואו לעמוד 10 דקות כדי למזג טעמים.לפני ההגשה, מוסיפים אבוקדו וכוסברה.מערבבים את כל החומרים לרוטב שמנת chipotle יחד בקערה ולהתאים תבלינים לפי הטעם; בואו לעמוד לפחות 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.פילה אמנון מרינט במיץ ליים במשך 10 דקות, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
1 תות, קלוף
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שמן פלפל
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים תבנית אפייה על כל מדף תנור ומחממים 5 דקות.מערבבים קמח, קמח תירס, ותבלינים בצלחת רדודה.מעיל דגים במרינדה משני הצדדים עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מחבת חמה מהתנור ולרסס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים פילה על מחבת חמה וצלי על המדף העליון 5 דקות.לרסס את שני הצדדים של טורטיות עם תרסיס nonstick. (בינתיים, בזהירות להפוך דגים מעל ולחזור לתנור 34 דקות.) טורטיות בתנור-טוסט על תבנית האפייה המחוממת השנייה לאחר הפיכת הפילה מעל.טורטיות טוסט רק עד שהם פריך קלות בקצוות, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
למריחה על טוסט אם רוצים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגישים דגים וטורטילות עם כרוב מגורר, סלסה מנגו, ורוטב צ ' יפוטלה.לדלות את שני הצדדים של אמנון במרינדה בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
שמן פלפל
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ל-1 אננס
אמנון
לוראן מטבח מקצועי®
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.