טאקו דגים עם סלסה תות
המתכון טאקו דגים עם סלסה תות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פילה הליבוט, טורטיות תירס, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה מושלם עבור יום האם. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טאקו דגים בגריל מוחיטו עם סלסה תות, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה Habanero (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. מעיל גיליון אפייה מעוטר עם ספריי בישול.
מניחים דגים על תבנית אפייה, צד חלק למטה (אם פילה); מעיל עם ספריי בישול; העונה עם כמון, 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית. מחסנית טורטיות, מפזרים כמה טיפות של מים, לעטוף בחוזקה בנייר כסף. לבשל דגים טורטיות עד דגים הוא אטום פתיתים בקלות עם מזלג אבל עדיין לח, טורטיות חמות, 10 עד 15 דקות. בקערה, לשלב תותים, jalapeño, עירית, מיץ לימון, נשאר 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל; מערבבים. פתית דגים לחתיכות גדולות; unwraptortillas. מחלקים דגים, סלסה תות וכרוב באופן שווה בין טורטיות. לקפל ולשרת.
למנה (2 טאקו): 219 קלוריות לכל 2 טאקו, 3 גרם שומן (0 גרם רווי), 25 גרם פחמימות, 4 גרם סיבים, 24 גרם חלבון
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.