טאקו דה לנגואה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? טאקו דה לנגואה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-179 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם טורטיות תירס, גוואקמולי, queso פרסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Lingua טאקו, טאקו דה לנגואה, ו טאקו בקר דה Lengua.
הוראות
מקום לשון, בצל, עלי דפנה, גזר, ושום בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם.
הוסף מרק עוף עד מכוסה בעיקר (ייתכן שלא צריך את כל זה, תלוי כמה גדול הסיר שלך). מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית לרתיחה, לכסות עם מכסה הדוק הולם, ומבשלים עד מכרז לחלוטין, ארבע עד שש שעות בהתאם לגודל הלשון, הוספת מים נוספים לפי הצורך כדי לשמור על הלשון שקוע בעיקר.
בזהירות להסיר את הלשון ללוח חיתוך. מסננים מלאי מוצקים להשליך, הזמנת נוזל לשימוש אחר. לקלף את הקרום החיצוני את הלשון ולהשליך. בערך לחתוך את הלשון לחתיכות 1/2 אינץ'. הלשון יכולה להיות מוכנה דרך צעד זה עד 5 ימים מראש. לאחסן במיכל אטום או תיק רוכסן במקרר.
כאשר מוכן לשרת, שמן חום או שומן חזיר גדול לא מקל או מחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים חתיכות לשון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הלשון משחימים היטב על כל הצדדים, 5 עד 8 דקות בסך הכל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כדי לשרת, לעטוף כפית או שתיים של לשון בשכבה כפולה של טורטיות תירס. למעלה לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.