קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

טאקו הדרים Mahi Mahi

טאקו הדרים Mahi Mahi
מתכון הדר Mahi טאקו Mahi יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אורגנו, פילה מהי מהי, תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאהי מאי טאקו דגים עם סלט כרוב ברוטב אננס קלוי, קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים חתיכת נייר אלומיניום גדולה על גיליון אפייה; לסדר את פילה דגים זה לצד זה על נייר ומפזרים 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים את הדבק achiote, מיץ ליים, מיץ תפוזים, אורגנו, כמון, בצל ירוק, אבקת צ ' ילה, חומץ וסוכר חום בבלנדר; דופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לייםמיץ ליים
בצל ירוקבצל ירוק
אורגנואורגנו
חומץחומץ
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
יוצקים את התערובת על הדגים ולהפוך מעיל באמצעות מלקחיים. פזר את עלי הקורנית ועלי המפרץ על הדגים, ואז למעלה עם פרוסות תפוז. מכסים את הדג עם עוד חתיכת נייר מלחץ את הקצוות כדי לאטום בחוזקה. להשרות במקרר, 1 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעבירים את הדגים לתנור ואופים עד למכרז, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר את עשבי תיבול ופרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
עשבי תיבולעשבי תיבול
7
מגישים את הדגים טורטיות עם תוספות שונות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
דגיםדגים
8
לקצץ 2 חבילות בצל האביב; חצי לאורכו, אם גדול. מבשלים במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מכרז והשחיר, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
חותכים לחתיכות ומפזרים מיץ לימון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מלחמלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.