קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

טאקו חזיר מטוגן

טאקו חזיר מטוגן
טאקו חזיר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 126 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פלפל צ'יפוטלה, בצל וציר עוף. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טאקו חזיר קוריאני מטוגן, טאקו חזיר מטוגן יין, ו טאקו חזיר מטוגן צ'יפוטלה.

הוראות

1
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. מתבלים את החזיר בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מייבשים את החזיר במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה עם 2 כפות שמן צמחי, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מכניסים את החזיר לסיר ומשחימים את הבשר באופן שווה בכל הגוף, זה ייקח בערך 10 עד 12 דקות; מוציאים את החזיר לצלחת ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה, ומוסיפים לסיר את שמן הזית הבתולי, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הבצל והשום, המלח והפלפל, לפי הטעם, את האורגנו, 1 פלפל צ ' ילי פרוס ו -2 עלי דפנה ומבשלים 7 עד 8 דקות. מתפיחים את הסיר עם הבירה, מגרדים את החלקים הדבוקים לתחתית הסיר. מערבבים פנימה את ציר העוף ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את החזיר השמור חזרה לסיר (הנוזל אמור להגיע בערך 2/3 במעלה הבשר) ומביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים את החזיר לתנור, הופכים את הבשר באמצע הבישול, עד שהבשר רך מאוד, בערך 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוציאים את החזיר מהסיר, לקרש חיתוך ואוהל עם נייר כסף כדי להתחמם. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך את הבשר בנפרד עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מבשלים את נוזל הצלייה על אש בינונית עד להפחתה בחצי.
10
מוסיפים את רוטב הצ ' יפוטלה והאדובו ואת מיץ הליים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
11
מוסיפים כ -2 / 3 מהבשר הגרוס ומערבבים. מצננים את יתרת החזיר המגורר ומצננים לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
בזמן שהחזיר מתבשל מכינים את הבצל האדום הכבוש: בסיר קטן מביאים את חומץ היין הלבן, הסוכר, כפית המלח, פלפל הצ ' ילי שנותר ועלי הדפנה לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
שים את הבצל האדום הפרוס בכלי אטום קטן. בזהירות לשפוך את הנוזל החם על הבצל, לכסות ולתת לו לרעוד. ייתכן שיהיה עליך להרים את המכסה כדי לשחרר חלק מהלחץ. מדי פעם, לתת לו לרעוד טוב. מקררים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
14
להגשה שמים את חזיר הצ 'יפוטלה על מגש ומקשטים בבצל כבוש ופרוסות ג' לפנו כבושות.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
בצל כבושבצל כבוש
חזיר משךחזיר משך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
15
מגישים עם כרוב מגורר, גבינה מפוררת וטורטיות לעטיפה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרטבעות ג'לפנוס כבושות או פלפל בננה פרוסות סחוטותטבעות ג'לפנוס כבושות או פלפל בננה פרוסות סחוטות4גב שומן חזירגב שומן חזיר340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בירה מקסיקניתבירה מקסיקנית2kgsכתף חזיר ללא עצמותכתף חזיר ללא עצמות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1פלפל צ'יפוטלה, זרע וקצוץ דק, בתוספת 1 כף רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה, זרע וקצוץ דק, בתוספת 1 כף רוטב אדובו16טורטיות תירס או קמח, חרוכות על להבה פתוחה ונשארות חמות במחמם טורטיה או במגבתטורטיות תירס או קמח, חרוכות על להבה פתוחה ונשארות חמות במחמם טורטיה או במגבת4ציפורן גדולהשום, מרוסקשום, מרוסק2ליים, juicedליים, juiced4תפוזים, מיץ על 2 כוסותתפוזים, מיץ על 2 כוסות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל, חתוך לטריזים, קצה שורש מחוברבצל, חתוך לטריזים, קצה שורש מחובר2חתיכות טופי הית' ברעלי אורגנו קצוצים, חצי כף ידעלי אורגנו קצוצים, חצי כף יד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרסקו קווסו מפורר או 2 כוסות ג'ק מונטריי מגוררפרסקו קווסו מפורר או 2 כוסות ג'ק מונטריי מגורר0עץכרוב אדום, גרוסכרוב אדום, גרוס2צ'ילי אדום, פרוס דקצ'ילי אדום, פרוס דק2smallsבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבן או חומץ בלסמי לבןחומץ יין לבן או חומץ בלסמי לבן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

טאקו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר