טאקו חזיר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 126 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פלפל צ'יפוטלה, בצל וציר עוף. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טאקו חזיר קוריאני מטוגן, טאקו חזיר מטוגן יין, ו טאקו חזיר מטוגן צ'יפוטלה.
הוראות
1
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. מתבלים את החזיר בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מייבשים את החזיר במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה עם 2 כפות שמן צמחי, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מכניסים את החזיר לסיר ומשחימים את הבשר באופן שווה בכל הגוף, זה ייקח בערך 10 עד 12 דקות; מוציאים את החזיר לצלחת ושומרים.
מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה, ומוסיפים לסיר את שמן הזית הבתולי, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מוסיפים את הבצל והשום, המלח והפלפל, לפי הטעם, את האורגנו, 1 פלפל צ ' ילי פרוס ו -2 עלי דפנה ומבשלים 7 עד 8 דקות. מתפיחים את הסיר עם הבירה, מגרדים את החלקים הדבוקים לתחתית הסיר. מערבבים פנימה את ציר העוף ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס שום קצוץ
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
גב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את החזיר השמור חזרה לסיר (הנוזל אמור להגיע בערך 2/3 במעלה הבשר) ומביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים את החזיר לתנור, הופכים את הבשר באמצע הבישול, עד שהבשר רך מאוד, בערך 2 1/2-3 שעות.
בזמן שהחזיר מתבשל מכינים את הבצל האדום הכבוש: בסיר קטן מביאים את חומץ היין הלבן, הסוכר, כפית המלח, פלפל הצ ' ילי שנותר ועלי הדפנה לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
1 כוס שום קצוץ
גב שומן חזיר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
שים את הבצל האדום הפרוס בכלי אטום קטן. בזהירות לשפוך את הנוזל החם על הבצל, לכסות ולתת לו לרעוד. ייתכן שיהיה עליך להרים את המכסה כדי לשחרר חלק מהלחץ. מדי פעם, לתת לו לרעוד טוב. מקררים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
14
להגשה שמים את חזיר הצ 'יפוטלה על מגש ומקשטים בבצל כבוש ופרוסות ג' לפנו כבושות.
טאקו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.