טאקו חזיר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 126 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פלפל צ'יפוטלה, בצל וציר עוף. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טאקו חזיר קוריאני מטוגן, טאקו חזיר מטוגן יין, ו טאקו חזיר מטוגן צ'יפוטלה.
הוראות
1
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. מתבלים את החזיר בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מייבשים את החזיר במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה עם 2 כפות שמן צמחי, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מכניסים את החזיר לסיר ומשחימים את הבשר באופן שווה בכל הגוף, זה ייקח בערך 10 עד 12 דקות; מוציאים את החזיר לצלחת ושומרים.
מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה, ומוסיפים לסיר את שמן הזית הבתולי, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הבצל והשום, המלח והפלפל, לפי הטעם, את האורגנו, 1 פלפל צ ' ילי פרוס ו -2 עלי דפנה ומבשלים 7 עד 8 דקות. מתפיחים את הסיר עם הבירה, מגרדים את החלקים הדבוקים לתחתית הסיר. מערבבים פנימה את ציר העוף ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
(הוציאו כבד וצוואר)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כגון קנאת מלאך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את החזיר השמור חזרה לסיר (הנוזל אמור להגיע בערך 2/3 במעלה הבשר) ומביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים את החזיר לתנור, הופכים את הבשר באמצע הבישול, עד שהבשר רך מאוד, בערך 2 1/2-3 שעות.
בזמן שהחזיר מתבשל מכינים את הבצל האדום הכבוש: בסיר קטן מביאים את חומץ היין הלבן, הסוכר, כפית המלח, פלפל הצ ' ילי שנותר ועלי הדפנה לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
רצועת קליפת לימון
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
שים את הבצל האדום הפרוס בכלי אטום קטן. בזהירות לשפוך את הנוזל החם על הבצל, לכסות ולתת לו לרעוד. ייתכן שיהיה עליך להרים את המכסה כדי לשחרר חלק מהלחץ. מדי פעם, לתת לו לרעוד טוב. מקררים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גס
14
להגשה שמים את חזיר הצ 'יפוטלה על מגש ומקשטים בבצל כבוש ופרוסות ג' לפנו כבושות.
טאקו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.