מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות ותביאו טומטילו, אבוקדו, עלה דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו חזיר מטוגן., טאקו חזיר קוריאני מטוגן, ו טאקו חזיר מטוגן בצ'יפוטלה.
הוראות
1
שים את הצ ' ילי לתוך קערה קטנה לכסות עם מים חמים; להפריש. במחבת תחתית גדולה וכבדה עם מכסה הולם הדוק, מחממים 3 כפות שמן זית. בנדיבות העונה חזיר עם מלח ופלפל. חום את הבשר היטב משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד; להסיר את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל, פלפל, שום, כמון, טימין, עלה דפנה; מטגנים עד מתרכך, על 5 דקות, גירוד את חתיכות השחמה במחבת. גזע וזרע צ ' יילס ספוג שומר את הנוזל השריה; יד לקרוע אותם לתוך הסיר. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו. מעל הבשר עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים את צ ' ילי השריית נוזל, מאמץ את כל הזרעים, עד שהוא כמעט מכסה את הבשר; להוסיף מים אם אתה צריך יותר נוזל. לסחוט את מיצי הכתום והליים לתוך הסיר ולהוסיף את הקליפות. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד החזיר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את הבשר על מגש לכסות כדי להתחמם. מסננים את צמות נוזל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
5
לגרוס את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים חלק מהנוזל הקלייה השמור אם הבשר יבש. קח טורטייה ולמקם על 2 כפות של התערובת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
מים כדי לאפשר
7
מקשטים עם אבוקדו, צנוניות, סלסה ורדה; מקפלים את הצדדים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 פלפל ארבול מיובש
8
שים את masa harina בקערה ומערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
גויה סאזון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים כ-1 כוס מים חמים ומערבבים עם הידיים; מוסיפים עוד מים לפי הצורך עד שהבצק מתאחד. ללוש במשך כמה דקות כדי להחליק את הבצק. הבצק צריך להיות מוצק וקפיצי ולא צריך להיצמד לידיים שלך. מבחן על ידי יצירת דיסק קטן, אם זה סדקים סביב הקצוות אתה צריך יותר מים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מניחים חתיכת פלסטיק כבד (כמו משקית אשפה) על עיתונות טורטייה. טופס כדור 1 1/2 אינץ ' של בצק ומניחים אותו במרכז העיתונות. למעלה עם חתיכת פלסטיק אחרת, לסגור את העיתונות, ולדחוף את המנוף למטה כדי ליצור את טורטייה. (לחלופין, כדורי הבצק יכולים להיות מגולגלים בין יריעות פלסטיק עם מערוך.) פתח את העיתונות ולהסיר את השכבה העליונה של פלסטיק. בזהירות לקלף את tortilla את הפלסטיק התחתון ומניחים אותו על מחבת ברזל יצוק חם, ungreased; לבשל על 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הטורטייה ומניח אותו על מגבת תה נקי; לשמור אותו מכוסה כדי לשמור אותו רך וגמיש. המשך עד שתשתמש בכל הכסף.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.