טאקו חזיר עם סלסה תירס-Jicama וגואקמולי
טאקו חזיר מתכון עם תירס-Jicama Salsan ו גוואקמולי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 362 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, שעועית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו טאקו חזיר עם גוואקמולי וסלסה ורדה, טאקו חזיר בגריל עם סלסת תירס מקסיקנית, ו טאקו חזיר בגריל עם תירס קיץ וסלסה נקטרינה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, לשלב תירס, jicama, שעועית שחורה, כוסברה, 1 מיץ כף, 1/4 כפית כמון, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה; לזרוק בעדינות לשלב. כיסוי וצינה.
כדי להכין ממרח אבוקדו, לשלב אבוקדו, 1 1/2 כפות מיץ, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד מעורבב היטב. מערבבים עגבניות.
מניחים גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על תערובת אבוקדו; להפריש.
כדי להכין טאקו, לשלב אבקת צ ' ילי, אורגנו, 1 כפית כמון, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה.
מוסיפים חזיר לתערובת תבלינים; לזרוק מעיל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף חזיר למחבת; לטגן 4 דקות או עד שנעשה, מפנה מדי פעם.
הסר חזיר מן המחבת; לשמור על חום.
לנגב את המחבת עם מגבות נייר; חלוק עם ספריי בישול.
הוסף 2 טורטיות למחבת; לבשל 30 שניות בכל צד או עד רך.
הסר מהמחבת; להתחמם. חזור על הליך עם טורטיות שנותרו ספריי בישול.
מורחים על 1 1/2 כפות ממרח אבוקדו על כל טורטייה; העליון כל טורטייה עם כ 1/4 כוס חזיר וכ 2 כפות סלסה. מקפלים טורטיות לשניים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.