טאקו טופו מנגו
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . , שהוא מוצק. נסו טאקו טופו, טאקו טופו אני, ו טאקו טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את תחתית המחבת בשמן קוקוס; חמים על חום בינוני.
מוסיפים בצל, פלפל סראנו ושום; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא משחי קלות, על 10 דקות.
מוסיפים טופו; מערבבים למעיל.
מערבבים כוסברה גבעולים, 1/4 חבילת טאקו תיבול, 1 כפית כמון, ו 1 כפית כוסברה לתוך תערובת טופו; לבשל ומערבבים עד ריחני וטופו מבושל דרך, על 5 דקות.
להוסיף מנגו ו 1/4 חבילת טאקו תיבול; לבשל, מחכה 3 עד 5 דקות לפני ערבוב.
מוסיפים אבקת צ ' ילי ומלח; מערבבים למעיל. מתבלים עם יותר כמון וכוסברה אם תרצה.
תערובת טופו-מנגו מבשלים עד רוב הנוזל התאדה, על 10 דקות יותר. מערבבים בכוסברה משאיר 1 דקה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.