טאקו טורטייה תירס עם טורקיה הקרקע
גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, כמון טחון, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל הודו טחון, טאקו הודו טחון, ו טאקו בקר טחון תירס כחול (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט עמוקה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן כדי מעיל לחלוטין את החלק התחתון של המחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את טורקיה הקרקע ומתבלים עם כמון, מלח ופלפל. מבשלים עד טורקיה חומים והוא מבושל דרך.
הסר את תערובת טורקיה מהמחבת ולמחוק את המחבת. מחלקים את תערובת טורקיה בין טורטיות לקפל במחצית.
להוסיף עוד שמן למחבת, ולאחר מכן חום שני הצדדים של טורטייה מלא, בקבוצות. ברגע שהטאקוס מבושלים, מניחים את הגבינה בטאקו, ואחריו חסה קרועה, ועגבניות חתוכות לקוביות. למעלה כל טורטיה עם מנה של שמנת חמוצה וגואקמולי, אם תרצה בכך.