טאקו סטייק עם רוטב יוגורט חריף
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו כוסברה, סטייק עגול, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: טאקו דגים חריפים עם רוטב אבוקדו-יוגורט, טאקו בטטה עם רוטב יוגורט חריף, ו טאקו סטייק חריף עם גוואקמולי דרום-מערב.
הוראות
מניחים את הסטייק בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resalable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את הבשר עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/8 אינץ'.
מערבבים את שמן הזית, 2 כפות של כוסברה, כמון, אורגנו, 1 קמצוץ של קאיין בכוס גדולה או קערה קרמית; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הבשר וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים במקרר במשך 30 דקות.
מערבבים יוגורט ומיונז בקערה נפרדת. מערבבים ב 1 קמצוץ של פלפל קאיין, שמיר עשב, 2 כפות של כוסברה, מיץ ליים, ומלח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד למועד ההגשה.
שלב 1 1/4 כוס של כוסברה ובצל בקערה. תניח בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים את הסטייק. מבשלים ומערבבים עד הבשר משחימים באופן שווה.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
מחממים עוד מחבת מעל חום בינוני.
מניחים טורטייה אחת במחבת ומפזרים גבינה וסטייק מבושל. למעלה עם תערובת הבצל, ואז בזהירות לקפל את טורטייה במחצית. מבשלים עד פריך קלות בכל צד. חזור עם טורטיות שנותרו.
מגישים עם רוטב יוגורט בצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה