טאקו סלמון תירס כחול בסגנון סן דייגו עם רוטב חריף-Habanero
מתכון סן דייגו-בסגנון טאקו סלמון תירס כחול עם רוטב תפוזים-Habanero חם מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 627 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מלח, צ'ילה הבאנרו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טאקו דגים בסגנון סן דייגו, טאקו דגים בסגנון סן דייגו, ו טאקו דגים בסגנון סן דייגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה.
מברישים סלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל בכל צד במשך 3 עד 4 דקות.
בואו להתקרר מעט לגרוס את הבשר עם מזלג.
מניחים בקערה עם כרוב בצל ירוק.
מערבבים את המיונז, צ ' יפוטלה ומיץ ליים בקערה קטנה ועונה עם מלח.
מוסיפים את המיונז והכוסברה לתערובת הסלמון ומקפלים בעדינות לשלב. מתבלים במלח לפי הטעם, במידת הצורך. מחלקים את תערובת הסלמון בין קונכיות טאקו ומטפטף כל אחד עם רוטב כתום-Habanero.
מניחים מיץ habanero בסיר nonreactive בינוני ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת 1 כוס, ערבוב מדי פעם.
הסר את habanero, לטאטא בדבש ומתבלים במלח.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.