קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

טאקו סלמון תירס כחול בסגנון סן דייגו עם רוטב חריף-Habanero

טאקו סלמון תירס כחול בסגנון סן דייגו עם רוטב חריף-Habanero
מתכון סן דייגו-בסגנון טאקו סלמון תירס כחול עם רוטב תפוזים-Habanero חם מוכן תוך כ 55 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 627 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, מלח, צ'ילה הבאנרו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טאקו דגים בסגנון סן דייגו, טאקו דגים בסגנון סן דייגו, ו טאקו דגים בסגנון סן דייגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
2
מברישים סלמון בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל בכל צד במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
בואו להתקרר מעט לגרוס את הבשר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
מניחים בקערה עם כרוב בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים את המיונז, צ ' יפוטלה ומיץ ליים בקערה קטנה ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את המיונז והכוסברה לתערובת הסלמון ומקפלים בעדינות לשלב. מתבלים במלח לפי הטעם, במידת הצורך. מחלקים את תערובת הסלמון בין קונכיות טאקו ומטפטף כל אחד עם רוטב כתום-Habanero.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הבאנרורוטב הבאנרו
קונכיות טאקוקונכיות טאקו
מיונזמיונז
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כתוםכתום
סלמוןסלמון
מלחמלח
7
מניחים מיץ habanero בסיר nonreactive בינוני ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת 1 כוס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר את habanero, לטאטא בדבש ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.