טאקו סקווש ספגטי
גשו לסופר וקנו פלפל חלפיניו, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, טאקו ספגטי פיאסטה, ו טאקו ספגטי אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את שני חצאי הסקווש עם הצדדים לחתוך פונה למטה לתוך צלחת אפייה.
אופים את הדלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
רצועת הסקווש מהקליפה עם מזלג לגדילים קצרים ולהניח בצד.
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל ופלפל חלפיניו בשמן החם עד הבצל הוא השחמה רך, 7 עד 10 דקות.
מוסיפים את הדלעת ואת התיבול טאקו; מבשלים ומערבבים את התערובת במשך 5 דקות יותר. מתבלים במלח. דברים לתוך קונכיות טאקו לשרת.