קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו סקווש ספגטי

טאקו סקווש ספגטי
גשו לסופר וקנו פלפל חלפיניו, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, טאקו ספגטי פיאסטה, ו טאקו ספגטי אפוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את שני חצאי הסקווש עם הצדדים לחתוך פונה למטה לתוך צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים את הדלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
רצועת הסקווש מהקליפה עם מזלג לגדילים קצרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל ופלפל חלפיניו בשמן החם עד הבצל הוא השחמה רך, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
דַק-דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הדלעת ואת התיבול טאקו; מבשלים ומערבבים את התערובת במשך 5 דקות יותר. מתבלים במלח. דברים לתוך קונכיות טאקו לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.