טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס
טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1309 קלוריות, 139 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ תפוזים, אננס, מקרל אמריקאי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טאקו עוף צ'ילי ליים עם סלסה אננס בגריל + תפריט שבועי, טאקו חזיר בגריל עם סלסה אננס, ו טאקו אל כומר עם סלסה אננס בגריל.
הוראות
דגים נקיים (שלבים 1 ו -2 של "מצאת את הדגים," להלן). משני צידי כל דג, לחתוך 2 חתכים אלכסוניים דרך בשר רק עד עצם.
שלב הדבק achiote, 1/4 כוס מיץ ליים, מיץ תפוזים, 2 כף. שמן, 1/2 כפית. קאיין, ו-6 כפות. כוסברה קצוצה בקערה גדולה.
להוסיף דגים ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה, עובד אותו לתוך חתכים. צ ' יל 1 שעה.
חום גריל גבוה (450 עד 550).
מסננים דגים ולשפשף עם הנותרים 1 כף. שמן. בקערה, לשלב אננס, בצל, מלח, נשאר 1 כף. מיץ ליים, 1/8 עד 1/4 כפית. קאיין, ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה; סלסה צונן עד בשימוש.
באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. דג גריל, מכוסה, עד סימנים מופיעים ודגים לשחרר כאשר דחפו עם מלקחיים, על 3 דקות; בעדינות להתהפך ולבשל בצד השני, על 2 דקות. באמצעות מרית רחבה, להעביר דגים ללוח.
מגישים דגים שלמים ולתת סועדים פילה משלהם (ראה שלב 4, להלן) או פילה דגים במטבח ולהגדיר על מגש חם.
מגישים עם סלסה, טורטיות, וספריגים כוסברה.
מצאת את הדג ... מה עכשיו? חלק מהשווקים ינקו אותם עבורכם, אבל אם לא, אתם יכולים לעשות זאת בעצמכם בקלות -- זה פשוט דורש קצת תרגול.
קנה מידה וחתך. לגרד את הקשקשים בעדינות עם קצות האצבעות.
חותכים דרך שני הצדדים של הבטן 1/4 ב. מקצה, מצווארון לזנב.
נקי. משוך את האומץ; לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ. חותכים את הסנפירים.
פילה (גלם). דגים להבקיע כל הדרך סביב צווארון רק עד העצם. החלק את האצבע המורה לתוך לחתוך בצד אחד של הצווארון והאמה שלך לתוך הצד השני. החלק את האצבעות לאורך עמוד השדרה לזנב, משיכת פילה חינם.
חותכים את הזנב ולשלוף את כל העצמות שנותרו.
פילה (מבושל). הפוך 3 חתכים דרך בשר לעצמות: לאורך עמוד השדרה (לצד אחד של זה), בצווארון, ורק מעל הזנב. החלקת סכין תחת פילה כדי לשחרר אותו מעמוד השדרה, ולהרים אותו. משוך את הזנב ולהרים את עמוד השדרה ואת הראש לפילה התחתון חינם. תוציא את כל העצמות שנותרו.
הערה: מצא את הדגים הקטנים האלה בכמה חנויות מכולת, שווקי דגים (ייתכן שיהיה עליך להזמין אותם), ושווקים אסיאתיים. אם אתה גר ליד עיר החוף, ראש אל הרציפים-אנשובי טרי ריח נמכרים לעתים קרובות כפיתיון. חפש דגים עם עיניים בהירות, עור מבריק, וריח קל. הם מאוד מתכלים, כך מתכנן לבשל אותם באותו היום.
* חפש הדבק achiote במעבר המזון הלטיני של המכולת שלך או בשווקים לטיניים.