טאקו צלעות קצר מתוק וחריף
טאקו צלעות קצר מתוק ומתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1525 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 127 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 7 שעות ו -40 דקות. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, טורטיות תירס חמות, מרק בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך מכינים עוגת שזיפים כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 127 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 95%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: טאקו צלעות קצר מתוק וחריף, בישול איטי טאקו צלעות קצרות ומתובלות עם גוואקמולי שומשום, ו צלעות קצרות מתוקות ומתובלות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
משרים את צ 'ילי האנצ' ו במים רותחים עד לריכוך, כ -15 דקות.
מעבירים את הצ ' ילי המרוכך לבלנדר.
מוסיפים את הבצל, השום, הסוכר החום, חומץ תפוחים, מרק בקר, 1 כפית מלח ו -1 כפית פלפל. פירה עד לקבלת תערובת חלקה.
צלעות טפיחה יבשות ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן. משחימים את הצלעות ב -3 מנות, הופכים מדי פעם, כ -7 דקות למנה.
מעבירים את הצלעות השחומות לסיר איטי.
יוצקים את הרוטב על הצלעות (הנוזל אמור להגיע בערך באמצע צידי הבשר),
מכסים ומבשלים 7 שעות על גובה עד שהם רכים מאוד. אפשר לצלעות להתקרר מעט ברוטב.
מוציאים את הצלעות מהרוטב. זורקים את העצמות וקרסים את הבשר לקערה גדולה. רזה את השומן מפני השטח וזורקים.
מערבבים את הרוטב לבשר ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כף את הבשר והרוטב לטורטיות תירס חמות והגיש עם קרמה מקסיקנית וכוסברה טרייה קצוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. המרתפים המסתוריים פינו נואר בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן]()
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.