קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

טאקו צלעות קצר מתוק ומתובל

טאקו צלעות קצר מתוק ומתובל
המתכון טאקו צלעות קצר מתוק חריף יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 7 שעות ו-40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1525 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 127 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קרם מקסיקני, חומץ תפוחים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בישול איטי מתוק וטאקו צלעות קצר מתובל עם ממרח שומשום, צלעות קצרות מתובלות ומתוקות, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
משרים את צ 'ילי אנצ' ו במים רותחים עד שהתרכך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
מיםמים
3
מסננים ומשליכים את הנוזל.
4
מעבירים את הצ ' ילי הרך לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים את הבצל, שום, סוכר חום, חומץ תפוחים, מרק בשר, 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
מרק בשרמרק בשר
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
6
צלעות טפיחה יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעותצלעות
7
מחממים את השמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. חום את הצלעות ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מעבירים את הצלעות השחומות לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
9
יוצקים את הרוטב על הצלעות (נוזל צריך להגיע על חצי הדרך למעלה הצדדים של בשר),
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
צלעותצלעות
10
מכסים ומבשלים 7 שעות על גבוה עד מאוד רך. אפשר לצלעות להתקרר מעט ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
11
הסר את הצלעות מהרוטב. השליכו את העצמות וקרעו את הבשר לקערה גדולה. לרפרף את השומן מפני השטח ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מערבבים את הרוטב לתוך הבשר ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את הבשר והרוטב לתוך טורטיות תירס חמות ומגישים עם קרם מקסיקני כוסברה טרי קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורטיה תירסטורטיה תירס
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
רוטברוטב
בשרבשר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר
2016 פידלסטיקס כרם פינו נואר מציג תכונות סגולות ואוכמניות, יחד עם כדור הארץ, רמזים של תה שחור וגימור מעושן ארוך.טבעוני