טאקו צלעות קצר מתוק ומתובל
המתכון טאקו צלעות קצר מתוק חריף יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 7 שעות ו-40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1525 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 127 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קרם מקסיקני, חומץ תפוחים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בישול איטי מתוק וטאקו צלעות קצר מתובל עם ממרח שומשום, צלעות קצרות מתובלות ומתוקות, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
משרים את צ 'ילי אנצ' ו במים רותחים עד שהתרכך, כ -15 דקות.
מסננים ומשליכים את הנוזל.
מעבירים את הצ ' ילי הרך לבלנדר.
מוסיפים את הבצל, שום, סוכר חום, חומץ תפוחים, מרק בשר, 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. מחית עד חלקה.
צלעות טפיחה יבש ומפזרים מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן. חום את הצלעות ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, על 7 דקות לכל אצווה.
מעבירים את הצלעות השחומות לבישול איטי.
יוצקים את הרוטב על הצלעות (נוזל צריך להגיע על חצי הדרך למעלה הצדדים של בשר),
מכסים ומבשלים 7 שעות על גבוה עד מאוד רך. אפשר לצלעות להתקרר מעט ברוטב.
הסר את הצלעות מהרוטב. השליכו את העצמות וקרעו את הבשר לקערה גדולה. לרפרף את השומן מפני השטח ולהשליך.
מערבבים את הרוטב לתוך הבשר ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את הבשר והרוטב לתוך טורטיות תירס חמות ומגישים עם קרם מקסיקני כוסברה טרי קצוץ.