קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות29
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקוס דלועים משפשפים עם חמאה

טאקוס דלועים משפשפים עם חמאה
המתכון לטאקו דלורית שפשף אצ'יוטה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לך צ'ילי poblano, דלעת סקווש, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בשר חזיר צלוי שפשף Achiote, Achiote - שפשף חזיר אפוי עלי בננה, ו טאקו דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב את הדבק achiote עם שתי כפות מים חמים עד מומס. (היזהר בעת העבודה, כמו תערובת זו כתמים בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את פרוסות הדלעת של butternut וזורקים עד מצופה היטב בתערובת. הניחו את הקערה בצד לכמה דקות, ושטפו את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Char poblanos עד מושחר מכל הצדדים או על צורב על תנור גז או מתחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
להעביר לשקית ולתת להם קיטור במשך 10 דקות.
5
הסר את העור המושחר, את הגבעולים, ואת הזרעים. דק קוצצים את הבשר, ומעבירים לקערה גדולה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים מחבת גריל ברזל יצוק גדולה או גריל על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מברשת את המחבת או הגריל עם חצי שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף את לוחות הדלעת butternut ומבשלים עד חתיכות מכרז, מרפרף מדי פעם, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום אם הדלעת מתחילה לשרוף. כאשר נעשה זאת, קוצצים את הדלורית לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהוסיף לקערה עם poblanos. (אם חלק מהחלקים עדיין קשים, מיקרוגל במשך דקה או שתיים כדי לסיים את הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בינתיים, יוצקים את השמן שנותר למחבת גדולה להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את פרוסות הבצל האדום וקורט של מלח, ומבשלים עד קרמל היטב. כאשר נעשה, להעביר לקערה עם poblanos.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח לקערה, יחד עם הקרמה, הגבינה, רוב הכוסברה, וכמה סדקים של פלפל שחור. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
לחמם את טורטיות תירס על מחבת הגריל או גריל רק כמה שניות על כל צד עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מגישים את תערובת סקווש butternut עם טורטיות, פלחי לימון, ועוד קרם וגבינה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
סיד טריזסיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.