המתכון לטאקו דלורית שפשף אצ'יוטה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לך צ'ילי poblano, דלעת סקווש, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בשר חזיר צלוי שפשף Achiote, Achiote - שפשף חזיר אפוי עלי בננה, ו טאקו דלעת סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, להשתמש בידיים שלך כדי לערבב את הדבק achiote עם שתי כפות מים חמים עד מומס. (היזהר בעת העבודה, כמו תערובת זו כתמים בקלות.)
מחממים מחבת גריל ברזל יצוק גדולה או גריל על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
7
מברשת את המחבת או הגריל עם חצי שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיף את לוחות הדלעת butternut ומבשלים עד חתיכות מכרז, מרפרף מדי פעם, 10 עד 15 דקות. להפחית את החום אם הדלעת מתחילה לשרוף. כאשר נעשה זאת, קוצצים את הדלורית לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהוסיף לקערה עם poblanos. (אם חלק מהחלקים עדיין קשים, מיקרוגל במשך דקה או שתיים כדי לסיים את הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.