טארט Cherimoya עם פטל וסיד
טארט Cherimoya עם פטל & סיד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, בצק עלים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת ליים עם פטל (פחמימות נמוכה ללא גלוטן), Cherimoya עם שרימפס סיד צ'ילה, ו עוגת זנגביל עם פטל.
הוראות
מגררים מספיק לימונים כדי לקבל 1 וחצי כפיות גרידה.
מורחים ½ כפית של ההתלהבות על גיליון נייר שעווה להתייבש במשך כמה שעות. שמור את ההתלהבות הנותרת. מיץ כל הלימונים כדי לקבל על כוס ¼ מיץ, בתוספת קצת יותר שנערך בנפרד.
בסיר קטן, ממיסים את הסוכר ב - ¼ כוס מיץ לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מבלי לערבב, עד שתגיע עקביות syprupy, על 15 דקות (או ב 230 מעלות על מדחום ממתקים).
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. מערבבים ½ כפית גרידת סיד טרי. תניח בצד את זיגוג הלימון.
חמאה התחתון ואת הצדדים של מחבת 11×8 טארט עם תחתית נשלפת. פרוש בצק עלים ומפזר את רימיין טרי, גרידת ליים לא מיושנת באופן שווה על פני השטח ומתגלגל בעדינות לתוך הקמטים. ייתכן שיהיה עליך לגלגל את כל כיוון אחד כדי להפוך את הבצק מאפה לתוך מלבן בגודל appropraitely. דאפי את המאפה מעל המערוך והרימי בזהירות לתוך מחבת הטארט. בעדינות להקל את הבצק לתוך מחבת טארט ולחץ אותו למקומו. לנקות ולחתוך את הקצוות של הבצק אפילו עם החלק העליון של מחבת טארט, אם אתה רוצה או להשאיר אותו מחוספס למראה כפרי יותר.
מוסיפים כף מים לביצה המוכה קלות.
צחצח את הקרקעית ואת הצדדים החשופים של הבצק עם שטיפת הביצים. מקררים את הבצק במשך 30 דקות או יותר. דקור את תחתית הבצק במזלג או הפעל docker בצק על החלק התחתון של מחבת טארט. אין צורך במשקולות.
אופים 25-30 דקות בתנור 350 מעלות עד חום זהוב. בדוק את זה מעת לעת בעדינות לחץ על התחתון למטה אם זה מנפח יותר מדי. אל תשבור את הבצק.
הסר מהתנור ולתת מגניב להתחמם. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשחרר את הצדדים של הקליפה ולהעביר את הקליפה למגש.
להבריש את הקליפה עם כמה זיגוג הסיד. ייתכן שיהיה עליך לחמם אותו בעדינות כדי לקבל את זה עקביות brushable.
חותכים cherimoyas לרבעים. לקלף כל רבעון בנפרד לחתוך לתוך רבע פרוסות אינץ.
הסר את הזרעים כמו שאתה עובד.
מברשת את הפרוסות עם שמאל קצת מיץ לימון נוסף כדי למנוע מהם discoloring.
מסדרים את פרוסות cherimoya על גבי פגז מאפה נפוח דפוס אטרקטיבי.
מברשת אותם בנדיבות עם זיגוג הסיד.
מפזרים את קליפת הסיד המיובשת היטב ומקשטים עם פטל.