קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

טארט Cherimoya עם פטל וסיד

טארט Cherimoya עם פטל וסיד
טארט Cherimoya עם פטל & סיד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, בצק עלים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת ליים עם פטל (פחמימות נמוכה ללא גלוטן), Cherimoya עם שרימפס סיד צ'ילה, ו עוגת זנגביל עם פטל.

הוראות

1
מגררים מספיק לימונים כדי לקבל 1 וחצי כפיות גרידה.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
2
מורחים ½ כפית של ההתלהבות על גיליון נייר שעווה להתייבש במשך כמה שעות. שמור את ההתלהבות הנותרת. מיץ כל הלימונים כדי לקבל על כוס ¼ מיץ, בתוספת קצת יותר שנערך בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
מיץמיץ
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
בסיר קטן, ממיסים את הסוכר ב - ¼ כוס מיץ לימון ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מבלי לערבב, עד שתגיע עקביות syprupy, על 15 דקות (או ב 230 מעלות על מדחום ממתקים).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום ולתת מגניב לחלוטין. מערבבים ½ כפית גרידת סיד טרי. תניח בצד את זיגוג הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לייםגרידת ליים
זיגוגזיגוג
לייםליים
5
חמאה התחתון ואת הצדדים של מחבת 11×8 טארט עם תחתית נשלפת. פרוש בצק עלים ומפזר את רימיין טרי, גרידת ליים לא מיושנת באופן שווה על פני השטח ומתגלגל בעדינות לתוך הקמטים. ייתכן שיהיה עליך לגלגל את כל כיוון אחד כדי להפוך את הבצק מאפה לתוך מלבן בגודל appropraitely. דאפי את המאפה מעל המערוך והרימי בזהירות לתוך מחבת הטארט. בעדינות להקל את הבצק לתוך מחבת טארט ולחץ אותו למקומו. לנקות ולחתוך את הקצוות של הבצק אפילו עם החלק העליון של מחבת טארט, אם אתה רוצה או להשאיר אותו מחוספס למראה כפרי יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גרידת לייםגרידת ליים
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס טארטטופס טארט
6
מוסיפים כף מים לביצה המוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
7
צחצח את הקרקעית ואת הצדדים החשופים של הבצק עם שטיפת הביצים. מקררים את הבצק במשך 30 דקות או יותר. דקור את תחתית הבצק במזלג או הפעל docker בצק על החלק התחתון של מחבת טארט. אין צורך במשקולות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
8
אופים 25-30 דקות בתנור 350 מעלות עד חום זהוב. בדוק את זה מעת לעת בעדינות לחץ על התחתון למטה אם זה מנפח יותר מדי. אל תשבור את הבצק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור ולתת מגניב להתחמם. כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשחרר את הצדדים של הקליפה ולהעביר את הקליפה למגש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
להבריש את הקליפה עם כמה זיגוג הסיד. ייתכן שיהיה עליך לחמם אותו בעדינות כדי לקבל את זה עקביות brushable.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
לייםליים
11
חותכים cherimoyas לרבעים. לקלף כל רבעון בנפרד לחתוך לתוך רבע פרוסות אינץ.
12
הסר את הזרעים כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
13
מברשת את הפרוסות עם שמאל קצת מיץ לימון נוסף כדי למנוע מהם discoloring.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
14
מסדרים את פרוסות cherimoya על גבי פגז מאפה נפוח דפוס אטרקטיבי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
15
מברשת אותם בנדיבות עם זיגוג הסיד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
לייםליים
16
מפזרים את קליפת הסיד המיובשת היטב ומקשטים עם פטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
קליפת לייםקליפת ליים
17
מגישים בתוך 24 שעות.