טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום
טארט אגוזי לוז שוקולד ריחני עם כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קצפת כבדה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתיות קינואה בטעם אגוזי לוז כתומים, Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הבצק, לשלב את אגוזי לוז וסוכר בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק שוב ושוב לטחון את אגוזי לוז לאבקה. אם אגוזי לוז הם לא הקרקע מספיק, הם יעשו את הבצק להתפרק כאשר אתה מגלגל אותו מאוחר יותר. לגרד את הפינה התחתונה בתוך קערת העבודה עם מרית מתכת.
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה לקערת העבודה ודופק מספר פעמים כדי לערבב.
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים כדי לערבב את החמאה דק.
מוסיפים את הביצה ואת הדופק שוב ושוב עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק למשטח עבודה משוריין והסר בזהירות את הלהב. יוצרים את הבצק לדיסק ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים את הבצק במשך שעה או שעתיים או עד 2 ימים לפני אפיית הטארט.
כאשר אתה מוכן לאפות את הטארט, להגדיר מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 177°.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו על משטח מקומח. ללוש בעדינות את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. לעצב את הבצק לדיסק ולמקם אותו על משטח מקומח. קמח את הבצק ומגלגל אותו לדיסק 12 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו למחבת, מרימים את הקפל בקוטר המחבת. לפתוח את הבצק למחבת ולחץ אותו היטב לתוך החלק התחתון והצדדים של המחבת. השתמש מגרד ספסל או האחורי של סכין כדי לנתק כל בצק עודף על שפת המחבת. צנן את הקרום בעת הכנת המילוי.
עבור המילוי, לשלב את השמנת והסוכר בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם כדי לוודא שהסוכר מתמוסס. להקטין את החום לנמוך, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס.
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד. בעדינות לנער את המחבת כדי להטביע את כל השוקולד ולחכות 1 דקה.
לטאטא את הביצים עם גרידה כתומה ורום בקערה בינונית.
לטאטא בתערובת השוקולד בזרם, מגרד את המחבת עם מרית גומי.
יוצקים את מילוי השוקולד לתוך הקרום מוכן ולפזר את אגוזי לוז קצוצים על החלק העליון.
אופים את הטארט במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא אפוי דרך המילוי מוגדר מעט נפוח. לקרר את טארט לחלוטין על מדף.
יוצקים את תערובת השוקולד והחמאה לתוך קונוס נייר או שקית פלסטיק לא קפלים. חותכים את הקצה ורצף העליון של טארט בסדרה של קווים מקבילים אקראיים עם השוקולד.
הסר את הצד של המחבת והחלק את הטארט מבסיס מחבת המתכת לצלחת.
מגישים קצפת ממותקת בטעם עם גרידת תפוז מגוררת או כמה קלופים, פרוסות תפוזים מסוכרים יחד עם הטארט.
כדי לאחסן: לשמור על הטארט בטמפרטורת החדר ביום שהוא אפוי. לעטוף ולשמור שאריות במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה שוב.