קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום

טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום
טארט אגוזי לוז שוקולד ריחני עם כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קצפת כבדה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתיות קינואה בטעם אגוזי לוז כתומים, Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק, לשלב את אגוזי לוז וסוכר בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק שוב ושוב לטחון את אגוזי לוז לאבקה. אם אגוזי לוז הם לא הקרקע מספיק, הם יעשו את הבצק להתפרק כאשר אתה מגלגל אותו מאוחר יותר. לגרד את הפינה התחתונה בתוך קערת העבודה עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה לקערת העבודה ודופק מספר פעמים כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים כדי לערבב את החמאה דק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מוסיפים את הביצה ואת הדופק שוב ושוב עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק למשטח עבודה משוריין והסר בזהירות את הלהב. יוצרים את הבצק לדיסק ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים את הבצק במשך שעה או שעתיים או עד 2 ימים לפני אפיית הטארט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
כאשר אתה מוכן לאפות את הטארט, להגדיר מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו על משטח מקומח. ללוש בעדינות את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. לעצב את הבצק לדיסק ולמקם אותו על משטח מקומח. קמח את הבצק ומגלגל אותו לדיסק 12 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו למחבת, מרימים את הקפל בקוטר המחבת. לפתוח את הבצק למחבת ולחץ אותו היטב לתוך החלק התחתון והצדדים של המחבת. השתמש מגרד ספסל או האחורי של סכין כדי לנתק כל בצק עודף על שפת המחבת. צנן את הקרום בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
עבור המילוי, לשלב את השמנת והסוכר בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם כדי לוודא שהסוכר מתמוסס. להקטין את החום לנמוך, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד. בעדינות לנער את המחבת כדי להטביע את כל השוקולד ולחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להקציף חלק.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
לטאטא את הביצים עם גרידה כתומה ורום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
לטאטא בתערובת השוקולד בזרם, מגרד את המחבת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
יוצקים את מילוי השוקולד לתוך הקרום מוכן ולפזר את אגוזי לוז קצוצים על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
13
אופים את הטארט במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא אפוי דרך המילוי מוגדר מעט נפוח. לקרר את טארט לחלוטין על מדף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
יוצקים את תערובת השוקולד והחמאה לתוך קונוס נייר או שקית פלסטיק לא קפלים. חותכים את הקצה ורצף העליון של טארט בסדרה של קווים מקבילים אקראיים עם השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1
הסר את הצד של המחבת והחלק את הטארט מבסיס מחבת המתכת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חתוך את הפרוסות.
3
מגישים קצפת ממותקת בטעם עם גרידת תפוז מגוררת או כמה קלופים, פרוסות תפוזים מסוכרים יחד עם הטארט.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4
כדי לאחסן: לשמור על הטארט בטמפרטורת החדר ביום שהוא אפוי. לעטוף ולשמור שאריות במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה שוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו

מרכיבים