קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים

טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים
טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, לקלף מלימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגס עלומה ועוגת שקדים, אגס עלום ועוגת חמאה חומה, ו פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים פיסטוקים דק ו 3 כפות סוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
העברת תערובת אגוז לסיר בינוני כבד; מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
להקציף הנותרים 4 כפות סוכר, חלמונים, ו קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון. להחזיר תערובת לאותו מחבת; להקציף כל הזמן על חום בינוני-גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום.
5
להקציף חמאה לתוך קרם מאפה, 1 חתיכה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
העברת קרם בצק לקערה; הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות. מערבבים בקרם. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
להביא יין, סוכר, קליפת תפוז, קליפת לימון לרתיחה בסיר גדול כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הוסף אגסים; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
גזור נייר קלף כדי להתאים מחבת; לחץ על נייר על גבי אגסים. מחבת כיסוי חלקית; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד אגסים במכרז, מפנה מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר אגסים וציד של נוזלים לקערה בינונית. מגניב לטמפרטורת החדר. (אגסים ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף. מערבבים סוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך צבע ענבר בינוני, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת. מיד מוסיפים פיסטוקים; מערבבים עד הקרמל הוא ענבר עמוק אגוזים מעילים. מיד להפיץ אגוזים על תבנית אפייה מוכנה, להפריד כל גושים. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
להוסיף חלמון ביצה להתמזג באמצעות / כיבוי פונה עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. להקפיא קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
6
הסר אגסים מ ציד בלתי חוקי נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
יוצקים את הנוזל הלא חוקי לסיר בינוני; להרתיח עד סירופ מצטמצם 1/2 כוס, על 10 דקות. סירופ יין צונן עד קר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
חותכים אגסים לאורך לשניים. לגרוף את ליבות ורידים במרכז; לחתוך את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
מניחים אגסים, בצד חתוך למטה, על שכבה עבה משולש של מגבות נייר. כיסוי עם שכבה עבה משולש של מגבות נייר. Pat אגסים יבשים, מגבות נייר שינוי לפי הצורך לספוג נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
חותכים כל חצי אגס lengthwise לתוך 4 כדי 6 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מורחים קרם בצק בקרום. סדר פרוסות אגס באופן דקורטיבי על גבי קרם מאפה, כיסוי לחלוטין. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כסה באופן רופף וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
פזר פיסטוקים מקורמלים מעל טארט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
13
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים עם סירופ יין.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)