קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים

טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים
טארט אגס עלומה עם פיסטוקים מקורמלים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, לקלף מלימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אגס עלומה ועוגת שקדים, אגס עלום ועוגת חמאה חומה, ו פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים פיסטוקים דק ו 3 כפות סוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
העברת תערובת אגוז לסיר בינוני כבד; מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להקציף הנותרים 4 כפות סוכר, חלמונים, ו קורנפלור בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון. להחזיר תערובת לאותו מחבת; להקציף כל הזמן על חום בינוני-גבוה עד תערובת רותחים ומתעבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום.
5
להקציף חמאה לתוך קרם מאפה, 1 חתיכה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
העברת קרם בצק לקערה; הקש פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות. מערבבים בקרם. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
להביא יין, סוכר, קליפת תפוז, קליפת לימון לרתיחה בסיר גדול כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף אגסים; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
גזור נייר קלף כדי להתאים מחבת; לחץ על נייר על גבי אגסים. מחבת כיסוי חלקית; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעדינות עד אגסים במכרז, מפנה מדי פעם, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר אגסים וציד של נוזלים לקערה בינונית. מגניב לטמפרטורת החדר. (אגסים ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף. מערבבים סוכר ו 2 כפות מים בסיר קטן כבד על אש בינונית נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך צבע ענבר בינוני, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת. מיד מוסיפים פיסטוקים; מערבבים עד הקרמל הוא ענבר עמוק אגוזים מעילים. מיד להפיץ אגוזים על תבנית אפייה מוכנה, להפריד כל גושים. מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
להוסיף חלמון ביצה להתמזג באמצעות / כיבוי פונה עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. להקפיא קרום 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים קרום עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
6
הסר אגסים מ ציד בלתי חוקי נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
יוצקים את הנוזל הלא חוקי לסיר בינוני; להרתיח עד סירופ מצטמצם 1/2 כוס, על 10 דקות. סירופ יין צונן עד קר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
חותכים אגסים לאורך לשניים. לגרוף את ליבות ורידים במרכז; לחתוך את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
9
מניחים אגסים, בצד חתוך למטה, על שכבה עבה משולש של מגבות נייר. כיסוי עם שכבה עבה משולש של מגבות נייר. Pat אגסים יבשים, מגבות נייר שינוי לפי הצורך לספוג נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
חותכים כל חצי אגס lengthwise לתוך 4 כדי 6 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מורחים קרם בצק בקרום. סדר פרוסות אגס באופן דקורטיבי על גבי קרם מאפה, כיסוי לחלוטין. (ניתן להכין 2 שעות קדימה. כסה באופן רופף וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
פזר פיסטוקים מקורמלים מעל טארט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
13
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים עם סירופ יין.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות4largesחלמוניםחלמונים1לקלף מלימון, הוסרו עם מקלף ירקות ברצועותלקלף מלימון, הוסרו עם מקלף ירקות ברצועות1לקלף כתום, הוסרו עם מקלף ירקות ברצועותלקלף כתום, הוסרו עם מקלף ירקות ברצועות5מידות בינוניותאגסים המשרד אבל בשלים (כגון Anjou), קלופים, שפשף עם צד לחתוך של טריז לימוןאגסים המשרד אבל בשלים (כגון Anjou), קלופים, שפשף עם צד לחתוך של טריז לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרהפגיזו פיסטוקים טבעיים לא מלוחיםהפגיזו פיסטוקים טבעיים לא מלוחים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב7101 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום פירותי (כגון זינפנדל)יין אדום פירותי (כגון זינפנדל)0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי93 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון3151 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת