קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט אגסים

טארט אגסים
טארט אגסים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . מתאים ל-12 ועלותו 52 סנט למנה מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אגסים, אגוזי מלך, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט אגסים , טארט אגסים וטארט אגסים .

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים חמאה ו-1/2 כוס סוכר במשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת פירורית. טורפים פנימה קמח ואגוזים. לחץ על החלק התחתון ומעלה על הצדדים של 9 אינץ'. תבנית טארט מגולגלת עם תחתית נשלפת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
בקערה אחרת טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה 1/4 כוס סוכר, ביצה ווניל; לפזר על הקרום. מסדרים אגסים מעל תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מערבבים את הקינמון והסוכר הנותר; מפזרים מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
4
אופים ב-425 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 15-20 דקות יותר או עד שהמילוי מתייצב ומדחום קורא 160°. מצננים שעה אחת על רשת. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מסירים את דפנות התבנית ופורסים.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ויין פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.