קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק

טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק
טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פנצ'טה, חמאה, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק, שעועית ירוקה עם פנצ'טן ובצל אדום, ו שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט חמאה וקמח התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מגלגלים את קרום הפאי ומסדרים אותו בתבנית המוכנה. לחץ בעדינות את הקרום לתחתית ודפנות התבנית. חתוך כל קרום עודף מראש התבנית. בעזרת שיני המזלג, דוקרים את המאפה בכמה מקומות. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הקרום בחלבון הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהחלבון התייצב, כ -10 דקות. אפשר לקרום להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם חומים ופריכים, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
בקערה בינונית שלבו את הביצים הטרופות, גבינת המסקרפונה, גרוייר, בצל ירוק, מלח, פלפל ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
GruyereGruyere
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מערבבים עד חלקה.
11
יוצקים את התערובת לקרום שהתקרר ואופים עד שהתערובת התייצבה והחלק העליון זהוב, כ-18 דקות מצננים את הטארט למשך 10 עד 15 דקות ואז מוציאים אותה מהתבנית לפלטת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
חותכים את הטארט ל טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
13
הערת קוק: ניתן להכין את הטארט גם באמצעות תבנית טארט בגודל 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
14
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 11 אינץ ' לפני שמניחים אותו בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
אופים את הטארט הממולא כ-23 דקות עד שהמילוי מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®