קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק

טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק
טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פנצ'טה, חמאה, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק, שעועית ירוקה עם פנצ'טן ובצל אדום, ו שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט חמאה וקמח התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מגלגלים את קרום הפאי ומסדרים אותו בתבנית המוכנה. לחץ בעדינות את הקרום לתחתית ודפנות התבנית. חתוך כל קרום עודף מראש התבנית. בעזרת שיני המזלג, דוקרים את המאפה בכמה מקומות. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הקרום בחלבון הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהחלבון התייצב, כ -10 דקות. אפשר לקרום להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם חומים ופריכים, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
8
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
בקערה בינונית שלבו את הביצים הטרופות, גבינת המסקרפונה, גרוייר, בצל ירוק, מלח, פלפל ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
GruyereGruyere
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מערבבים עד חלקה.
11
יוצקים את התערובת לקרום שהתקרר ואופים עד שהתערובת התייצבה והחלק העליון זהוב, כ-18 דקות מצננים את הטארט למשך 10 עד 15 דקות ואז מוציאים אותה מהתבנית לפלטת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
חותכים את הטארט ל טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
13
הערת קוק: ניתן להכין את הטארט גם באמצעות תבנית טארט בגודל 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
14
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 11 אינץ ' לפני שמניחים אותו בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
אופים את הטארט הממולא כ-23 דקות עד שהמילוי מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה