טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פנצ'טה, חמאה, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק, שעועית ירוקה עם פנצ'טן ובצל אדום, ו שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט חמאה וקמח התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ'.
מגלגלים את קרום הפאי ומסדרים אותו בתבנית המוכנה. לחץ בעדינות את הקרום לתחתית ודפנות התבנית. חתוך כל קרום עודף מראש התבנית. בעזרת שיני המזלג, דוקרים את המאפה בכמה מקומות. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הקרום בחלבון הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהחלבון התייצב, כ -10 דקות. אפשר לקרום להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם חומים ופריכים, בערך 6 עד 8 דקות.
יוצקים את התערובת לקרום שהתקרר ואופים עד שהתערובת התייצבה והחלק העליון זהוב, כ-18 דקות מצננים את הטארט למשך 10 עד 15 דקות ואז מוציאים אותה מהתבנית לפלטת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
חותכים את הטארט ל טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
13
הערת קוק: ניתן להכין את הטארט גם באמצעות תבנית טארט בגודל 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
14
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 11 אינץ ' לפני שמניחים אותו בתבנית.