קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק

טארט ארוחת בוקר עם פנקטה ובצל ירוק
טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק דורש מסביב 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פנצ'טה, חמאה, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 36%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: טארט ארוחת בוקר עם פנצ'טן ובצל ירוק, שעועית ירוקה עם פנצ'טן ובצל אדום, ו שעועית ירוקה צלויה עם פנקטה, בצל אדום ושום מבית הספר לבישול מערבבים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת טארט 9 אינץ ' עם בסיס נשלף
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
שים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות פרנהייט חמאה וקמח התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מגלגלים את קרום הפאי ומסדרים אותו בתבנית המוכנה. לחץ בעדינות את הקרום לתחתית ודפנות התבנית. חתוך כל קרום עודף מראש התבנית. בעזרת שיני המזלג, דוקרים את המאפה בכמה מקומות. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הקרום בחלבון הביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את התבנית על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהחלבון התייצב, כ -10 דקות. אפשר לקרום להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
במחבת בינונית מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם חומים ופריכים, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
בקערה בינונית שלבו את הביצים הטרופות, גבינת המסקרפונה, גרוייר, בצל ירוק, מלח, פלפל ופנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
GruyereGruyere
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים עד חלקה.
11
יוצקים את התערובת לקרום שהתקרר ואופים עד שהתערובת התייצבה והחלק העליון זהוב, כ-18 דקות מצננים את הטארט למשך 10 עד 15 דקות ואז מוציאים אותה מהתבנית לפלטת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חותכים את הטארט ל טריזים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
13
הערת קוק: ניתן להכין את הטארט גם באמצעות תבנית טארט בגודל 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
14
מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 11 אינץ ' לפני שמניחים אותו בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
אופים את הטארט הממולא כ-23 דקות עד שהמילוי מתייצב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן