קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טארט בייוול

טארט בייוול
טארט Bakewell הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריבת אוכמניות, ביצים, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט bakewell מצית.

הוראות

1
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח והמלח. באמצעות סכין, מוסיפים כ 1 כוס מים. המשך לבחוש עד שהבצק רק מתחיל להתאחד, אבל הוא עדיין חרוך ומגובש יחד. מערבבים יותר מים לפי הצורך (סביר להניח שתשתמש בערך 1 3/4 כוסות בסך הכל), עד שהבצק יהיה חלק ויכנס את עצמו לצורה דמוית כדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל אותו לתוך מלבן ארוך, 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את כל החמאה במרכז הבצק, 2 מקלות על גבי 2 מקלות, כך שהחמאה מחלקת את מלבן הבצק לשניים. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק על החמאה, ולאחר מכן מקפלים את הקצה הארוך השני על גבי, כמו קיפול מכתב עסקי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. החזירו את הבצק למשטח המשוריין קלות והתגלגלו למלבן ארוך בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק לכיוון המרכז, ואז לקפל את הקצה הארוך השני על גבי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. חזור על שלב זה 1 יותר זמן כך שהבצק כבר התגלגל, מקופל, ומקורר סך של 3 פעמים. לעשות קדימה: בצק עלים ניתן להכין מראש ומקורר, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 3 ימים. זה יכול להיות גם קפוא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
3
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה צלחת עמוקה 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את בצק עלים לתוך מעגל 1/4 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר. התאימו את הבצק לצלחת העוגה המוכנה, הסירו את הבצק העודף, ושמרו את העודף לשימוש נוסף. אם תרצה, להשתמש במזלג כדי crimp קצה של טארט. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט בכל רחבי, ואז להירגע 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה, ואז אופים עד המאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את המשקולות או השעועית ואת נייר הקלף, ולאחר מכן מברשת בעדינות את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט עם ביצה לבן לבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
הסר את הטארט מהתנור ולהפיץ את הריבה באופן שווה על פני הקרקעית. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות עד אור רך וחיוור בצבע, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הקערה לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל. באמצעות מרית, לקפל בעדינות את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה על הריבה במעטפת טארט מקורר להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
4
אופים עד הטארט הוא זהב ולהגדיר, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר טארט כדי מתלה מגניב לשרת חם או בטמפרטורת החדר.