טארט בייוול
טארט Bakewell הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריבת אוכמניות, ביצים, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט bakewell מצית.
הוראות
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח והמלח. באמצעות סכין, מוסיפים כ 1 כוס מים. המשך לבחוש עד שהבצק רק מתחיל להתאחד, אבל הוא עדיין חרוך ומגובש יחד. מערבבים יותר מים לפי הצורך (סביר להניח שתשתמש בערך 1 3/4 כוסות בסך הכל), עד שהבצק יהיה חלק ויכנס את עצמו לצורה דמוית כדור.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל אותו לתוך מלבן ארוך, 1/2 אינץ ' עבה. מסדרים את כל החמאה במרכז הבצק, 2 מקלות על גבי 2 מקלות, כך שהחמאה מחלקת את מלבן הבצק לשניים. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק על החמאה, ולאחר מכן מקפלים את הקצה הארוך השני על גבי, כמו קיפול מכתב עסקי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. החזירו את הבצק למשטח המשוריין קלות והתגלגלו למלבן ארוך בעובי 1/2 אינץ'. מקפלים קצה אחד ארוך של הבצק לכיוון המרכז, ואז לקפל את הקצה הארוך השני על גבי. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים למשך 10 דקות. חזור על שלב זה 1 יותר זמן כך שהבצק כבר התגלגל, מקופל, ומקורר סך של 3 פעמים. לעשות קדימה: בצק עלים ניתן להכין מראש ומקורר, עטוף בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, עד 3 ימים. זה יכול להיות גם קפוא עד 3 חודשים.
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה צלחת עמוקה 8 אינץ'.
על משטח מקומח קל, לגלגל את בצק עלים לתוך מעגל 1/4 אינץ 'עבה על 12 אינץ' בקוטר. התאימו את הבצק לצלחת העוגה המוכנה, הסירו את הבצק העודף, ושמרו את העודף לשימוש נוסף. אם תרצה, להשתמש במזלג כדי crimp קצה של טארט. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט בכל רחבי, ואז להירגע 15 דקות.
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה, ואז אופים עד המאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, על 15 דקות.
הסר את המשקולות או השעועית ואת נייר הקלף, ולאחר מכן מברשת בעדינות את החלק התחתון ואת הצדדים של פגז טארט עם ביצה לבן לבשל במשך 5 דקות נוספות.
הסר את הטארט מהתנור ולהפיץ את הריבה באופן שווה על פני הקרקעית. להפריש להתקרר.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות עד אור רך וחיוור בצבע, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הקערה לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל. באמצעות מרית, לקפל בעדינות את הקמח.
יוצקים את הבלילה על הריבה במעטפת טארט מקורר להחליק את החלק העליון.
אופים עד הטארט הוא זהב ולהגדיר, 40 עד 45 דקות.
להעביר טארט כדי מתלה מגניב לשרת חם או בטמפרטורת החדר.