מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3532 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 202 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חלבי בננה תות חינם "גלידה", בננה-חלב קוקוס-גלידה חינם, ו בננן גלידה פופס חלב-חינם (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בגודל בינוני לשפוך את כל החומרים פודינג למעט ג ' לטין להקציף במרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
2
מניחים על חום בינוני גבוה ומביאים כמעט לרתיחה. להפחית את החום כך התערובת לא להרתיח מעל. ברציפות להקציף כך תערובת לא מקל על החלק התחתון של הסיר לשרוף. מבשלים עד תערובת מעובה כ 10 דקות.אבקת ג ' לטין בלום ב 1 כף מים. מיקרוגל במשך 30 שניות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
3
התערובת תהפוך לנוזל. מערבבים לשלב וקריר מעט.
4
מערבבים לתוך תערובת בננה.אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 30-45 דקות. מקררים למשך 1 שעה. (זה לא יכול להיעשות מראש כמו בננות להפוך חום כאשר בקירור במשך זמן רב מדי). בתוך פירורי תערובת קערה בגודל בינוני עם קיצור. לחץ לתוך מחבת טארט 4x12x2 אינץ false התחתון. (ראו תמונה). לחץ על הצדדים בחוזקה באמצעות האצבעות שלך כדי לחרוץ את הקצה. זה בונה את הצדדים כדי למנוע שבירה כאשר הוסרו מחבת טארט.
אופים בתנור שחומם מראש 350ºF במשך 10 דקות, או עד זהב קל.מגניב לטמפרטורת החדר או להאיץ את התהליך במקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים את השוקולד המומס על פירורי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
מורחים עם מרית. (כאשר שוקולד מתקשה הוא מונע את המילוי להשרות דרך הפירורים, נותן לך פגז חסון הפתעה נחמדה)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים את תערובת מילוי הבננה המקוררת על הקרום, מתפשטים לפינות החיצוניות.למעלה עם ציפוי מוקצף, להכניס למקרר.כאשר מוכן לשרת מפזרים עוגיות amaretti כתוש על גבי.