קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות74
מגזין

טארט בננה ללא חלב

טארט בננה ללא חלב
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3532 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 202 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חלבי בננה תות חינם "גלידה", בננה-חלב קוקוס-גלידה חינם, ו בננן גלידה פופס חלב-חינם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בגודל בינוני לשפוך את כל החומרים פודינג למעט ג ' לטין להקציף במרץ.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים על חום בינוני גבוה ומביאים כמעט לרתיחה. להפחית את החום כך התערובת לא להרתיח מעל. ברציפות להקציף כך תערובת לא מקל על החלק התחתון של הסיר לשרוף. מבשלים עד תערובת מעובה כ 10 דקות.אבקת ג ' לטין בלום ב 1 כף מים. מיקרוגל במשך 30 שניות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
התערובת תהפוך לנוזל. מערבבים לשלב וקריר מעט.
4
מערבבים לתוך תערובת בננה.אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 30-45 דקות. מקררים למשך 1 שעה. (זה לא יכול להיעשות מראש כמו בננות להפוך חום כאשר בקירור במשך זמן רב מדי). בתוך פירורי תערובת קערה בגודל בינוני עם קיצור. לחץ לתוך מחבת טארט 4x12x2 אינץ false התחתון. (ראו תמונה). לחץ על הצדדים בחוזקה באמצעות האצבעות שלך כדי לחרוץ את הקצה. זה בונה את הצדדים כדי למנוע שבירה כאשר הוסרו מחבת טארט.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים בתנור שחומם מראש 350ºF במשך 10 דקות, או עד זהב קל.מגניב לטמפרטורת החדר או להאיץ את התהליך במקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים את השוקולד המומס על פירורי מקורר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
מורחים עם מרית. (כאשר שוקולד מתקשה הוא מונע את המילוי להשרות דרך הפירורים, נותן לך פגז חסון הפתעה נחמדה)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
יוצקים את תערובת מילוי הבננה המקוררת על הקרום, מתפשטים לפינות החיצוניות.למעלה עם ציפוי מוקצף, להכניס למקרר.כאשר מוכן לשרת מפזרים עוגיות amaretti כתוש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר