טארט בצל מלוח
טארט בצל מלוח הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים, חצי וחצי, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דלעת מלוחה, ריקוטה, ו Caramelized בצל טארט, טארט פארו מלוח, ו טארט טימין מלוח.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 2 כוסות קמח 1/2 כפית מלח עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות), ולהוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.) אגרוף הבצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות.
מגלגלים את הבצק למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח. להתאים בצק למחבת טארט נשלפת 10 אינץ ' עגול. לחץ על הבצק כנגד תחתית וצדדים של מחבת.
מחממים שמן מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל; מכסים ומבשלים 20 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/2 כפית מלח, חצי וחצי, ו 1 כף טימין.
מורחים תערובת על הבצק במחבת.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מפזרים 1 1/2 כפיות קורנית ופלפל.