טארט דלעת עם קרום אגוז קלוי
זמן הכנת המתכון כ 54 דקות. אם יש לכם מולסה, תמצית vanillan, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט ברי טרי עם קרום אגוז קלוי, טארט ירקות קציר מלוח עם קרום קינואה קלוי, ו עוגת שמנת עם תפוזים, דבש וקלוי-קרום שקדים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שקדים, אגוזי מלך ואגוזי לוז (קלוי & מקורר) 6 (חוֹרֶף) חמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות 1 x חלמון ביצה 2 x ביצים 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) זרעי פשתן 0 (יכול להיות או להרחיק) קינמון טחון 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר חום בהיר 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 3/4 כפית מולסה 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות 158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק יוגורט רגיל 425 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) מחית דלעת 0 (יכול להיות או להרחיק) 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ליקוריץ צהוב וירוק 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה