טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 3056 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 204g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך 9 תפוחים גלאן, גיליון בצק עלים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן.
הוראות
רול גיליון מאפה לתוך 101/2 אינץ ' מרובע על משטח עבודה מקומח עם מערוך מקומח.
מברשת את עודף קמח לחתוך סיבוב 10 אינץ ' עם סכין חדה, באמצעות צלחת כמדריך.
להעביר עגול לתבנית אפייה וצינה.
מורחים חמאה בעובי על החלק התחתון ועל הצד של המחבת ושופכים סוכר באופן שווה על החלק התחתון. מסדרים תפוחים רבים ככל שיתאימו אנכית על סוכר, אריזה אותם בחוזקה במעגלים קונצנטריים. תפוחים ידבקו מעל שולי המחבת.
מבשלים תפוחים על חום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד מיצים הם זהב עמוק מבעבע, 18 עד 25 דקות. (אל תדאג אם מיצים צבע לא אחיד.)
שים מחבת באמצע התנור על חתיכת נייר כדי לתפוס כל טיפות.
אופים 20 דקות (תפוחים להתיישב מעט), ולאחר מכן להסיר מהתנור ולהניח מאפה עגול על תפוחים.
אופים טארט עד מאפה הוא השחמה, 20 עד 25 דקות.
להעביר מחבת למתלה מגניב לפחות 10 דקות.
ממש לפני ההגשה, הפוך מגש עם שפתיים על מחבת, באמצעות potholders להחזיק מחבת צלחת בחוזקה יחד, הפוך טארט על מגש. להחליף כל תפוחים שנדבקים למחבת. (אל תדאג אם יש כתמים שחורים; הם לא ישפיעו על הטעם של טארט.)
מברשת כל קרמל עודף מ מחבת על תפוחים.
* טארט יכול להתקרר במחבת עד 30 דקות. זה יכול גם לעמוד, חשוף, עד 5 שעות, ואז להיות מחומם על חום נמוך בינוני 1 עד 2 דקות כדי לשחרר קרמל. לנער מחבת בעדינות כדי לשחרר טארט לפני היפוך.