טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או קערה, לערבב קמח 1/3 כוס סוכר עד מעורבב.
חותכים 1/2 חמאה כוס לתוך גושים 1/2 אינץ ' ולהוסיף לתערובת קמח. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד תערובת יוצרת פירורים בסדר.
מערבבים 1 כפית וניל עם מים קרים 1/4 כוס.
מוסיפים לתערובת קמח ומערבבים או מערבבים עם מזלג רק עד שתרטבו באופן שווה. אם התערובת יבשה מדי להחזיק יחד כאשר לחוץ, לערבב בעדינות 1 יותר כף מים בכל פעם. עם הידיים, לחץ בצק לכדור.
מניחים בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף (כל 15 על 15 ב.) ולהתגלגל לתוך עגול עבה אפילו 1/4 אינץ'. צמרמורת עד המשרד, על 30 דקות, או עד 1 יום.
בינתיים, לשטוף ולקלף תפוחים; רבע לאורכו לחתוך ולהשליך ליבות.
Cut quarters in half lengthwise; you should have 8 cups.
שלב הנותרים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה, 1 כפית וניל, ומיץ לימון 10-11 אינץ ' (על פני החלק העליון) מחבת אטומה (2 1/2 - ל 3-qt. קיבולת); להגדיר מעל חום גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד תערובת מעורבב תוסס, 1 עד 2 דקות.
מסדרים שכבה אחת של תפוחים, מעוגלים בצד למטה, במעגל סביב קצה המחבת, ולאחר מכן למלא במרכז כדי לכסות את התחתונה; להתאים את התפוחים הנותרים באופן שווה על גבי. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מחבת רועדת בעדינות מדי פעם (לא מערבבים), עד תערובת סוכר הופך זהב עמוק (מיצים צריכים לבעבע דרך פרוסות; אם הם בועה מתוך מחבת, להפחית את החום מעט), 25 עד 35 דקות.
לקלף חתיכה אחת של לעטוף פלסטיק מן מאפה הפוך מאפה על תערובת תפוח במחבת; לקלף את שאריות לעטוף פלסטיק. לקצץ את עודף מאפה סומק עם מסגרת פאן.
חותכים חריצים 1 אינץ דרך מאפה ב 10 עד 12 מקומות כדי לאפשר בריחה קיטור. הגדר מחבת בתבנית אפייה 11 על 17 אינץ'.
אופים באמצע תנור רגיל או הסעה 375 עד הקרום הוא חום זהוב ומיצים מבעבעים, 35 עד 45 דקות.
הפוך צלחת הגשה מעל טארט; מחזיק מחבת צלחת יחד, הפוך שוב. הרם את מחבת ולהתאים כל תפוחים שתקועים למחבת בחזרה על קינוח.
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים חם או חם עם גלידת וניל.