טארט מלון שקדים
שקדים מלון טארט דורש סביב 3 שעות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 391 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.26 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמנת, שקדים מולבנים טחונים, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו גבינת עיזים, מלון וטוסטים שקדים, מלון, תות וסלט שקדים קלוי, ו טארט שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב קטנה משלבים תערובת קרום פאי ו 1/4 כוס שמנת חמוצה; מערבבים עד לחות. הופכים בצק על משטח מקומח בנדיבות. ללוש כ 12 פעמים, או עד שהבצק יציב מספיק לטיפול קל. ריססו מחבת טארט עגולה בגודל 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם תרסיס בישול. לחץ בצק באופן שווה על התחתית ומעלה את דפנות התבנית.
בקערה אחרת מקציפים מעט ביצה. מערבבים פנימה שקדים, סירופ תירס ותמצית שקדים.
יוצקים תערובת לתוך פגז טארט, מתפשט באופן שווה.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 25 עד 30 דקות, או עד שהקרום חום ומילוי. מצננים במחבת על רשת.
בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד 3/4 כוס שמנת חמוצה וגבינת שמנת.
מורחים על גבי תערובת השקדים.
בעזרת פרוסת גבינה או קולפן ירקות פורסים דק את המלון הקלוף והמנגו או הפפאיה. מסדרים את פרוסות הפירות על גבי המלית. מכסים ומקררים עד 2 שעות.
לפני ההגשה ממיסים את ג ' לי התפוחים על אש בינונית בסיר קטן.
חותכים לריבועים או טריזים, ומגישים מיד.