פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון של Gramercy. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האיש של Gramercy Tavern על העיר, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, ו עוגת הזנגביל של גרמרסי טברנה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והסוכר.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת נראית כמו חול.
מוסיפים את החלמון ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. כמה כתמים יבשים ופירורים הם בסדר; הם יירטבו כמו הבצק נשען.
טופס את הבצק לכדור, לשטח, ולעטוף היטב בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הבצק יכול להיות קפוא עד חודש; להפשיר אותו לילה במקרר.
ברגע שהבצק מתקרר, על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק המאפה. להתאים אותו לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ו crimp הקצוות.להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בעמדה האמצעית.
קו קליפת העוגה עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים את קליפת העוגה במשך 20 דקות.
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקליפה הוא חום זהוב באופן שווה מבושל כל הדרך, 10 עד 15 דקות יותר.
בואו מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
תכין את עוגת הלימון. בקערה בינונית, מערבבים את החלמונים ואת קורנפלור ומקציפים עד חלקה, ואז להפריש. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
לאט לאט לטאטא על כוס של הנוזל החם לתערובת החלמון בזרם יציב כדי למזג אותו. לאחר מכן יוצקים את התוכן של הקערה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן להיכנס לקצוות של המחבת כדי לשמור על הקרד מלהידבק או בוער, עד טופס הבועות הראשון. (מנמיכים את החום קצת אם אתה רואה יותר מכמה בועות.) מיד להסיר מהחום ולהפיץ את הקרד לתוך קליפת העוגה מקורר.
מיד להפוך את מרנג (מרנג יהיה לדבוק טוב יותר את הקרד אם הקרד הוא עדיין חם). בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. בקערה של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית-נמוכה עד קצף, על 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני בהדרגה לשפוך את תערובת הסוכר לתוך הלבנים. לאחר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט מרנג עד פסגות בינוני נוקשה טופס (שיא של מרנג צריך לקום, ואז לאט להתכרבל), כ 7 דקות.
מורחים את המרנג על גבי עוגת הלימון עם מרית קטנה, כדי לאטום את המרנג לקצוות של הקרום כל הדרך סביב העוגה. יוצרים פסגות על ידי הרמת המרית.
אופים את העוגה עד המרנג הוא זהוב, על 15 דקות.
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר. העוגה תשמור, מכוסה, במקרר עד 2 ימים.