קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern

פאי מרנג לימון של Gramercy Tavern
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מרנג לימון של Gramercy. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, סוכר, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האיש של Gramercy Tavern על העיר, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, ו עוגת הזנגביל של גרמרסי טברנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות בינונית-נמוכה עד שהתערובת נראית כמו חול.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים את החלמון ומערבבים רק עד לקבלת הבצק. כמה כתמים יבשים ופירורים הם בסדר; הם יירטבו כמו הבצק נשען.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זנים של פטריותזנים של פטריות
4
טופס את הבצק לכדור, לשטח, ולעטוף היטב בניילון נצמד. להכניס למקרר לפחות 2 שעות, או לילה. הבצק יכול להיות קפוא עד חודש; להפשיר אותו לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
5
ברגע שהבצק מתקרר, על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק המאפה. להתאים אותו לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ו crimp הקצוות.להכניס למקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
6
מחממים את התנור ל 191°, עם מתלה בעמדה האמצעית.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
קו קליפת העוגה עם נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
8
אופים את קליפת העוגה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את הנייר ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקליפה הוא חום זהוב באופן שווה מבושל כל הדרך, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו מגניב. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
תכין את עוגת הלימון. בקערה בינונית, מערבבים את החלמונים ואת קורנפלור ומקציפים עד חלקה, ואז להפריש. בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, גרידת לימון ומיץ, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
קרם לימוןקרם לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
לאט לאט לטאטא על כוס של הנוזל החם לתערובת החלמון בזרם יציב כדי למזג אותו. לאחר מכן יוצקים את התוכן של הקערה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן להיכנס לקצוות של המחבת כדי לשמור על הקרד מלהידבק או בוער, עד טופס הבועות הראשון. (מנמיכים את החום קצת אם אתה רואה יותר מכמה בועות.) מיד להסיר מהחום ולהפיץ את הקרד לתוך קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מיד להפוך את מרנג (מרנג יהיה לדבוק טוב יותר את הקרד אם הקרד הוא עדיין חם). בקערה קטנה, לשלב את הסוכר ואת עמילן תירס. בקערה של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית-נמוכה עד קצף, על 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני בהדרגה לשפוך את תערובת הסוכר לתוך הלבנים. לאחר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט מרנג עד פסגות בינוני נוקשה טופס (שיא של מרנג צריך לקום, ואז לאט להתכרבל), כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מורחים את המרנג על גבי עוגת הלימון עם מרית קטנה, כדי לאטום את המרנג לקצוות של הקרום כל הדרך סביב העוגה. יוצרים פסגות על ידי הרמת המרית.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
אופים את העוגה עד המרנג הוא זהוב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר. העוגה תשמור, מכוסה, במקרר עד 2 ימים.