כרוב ניצנים Gratin
המתכון כרוב ניצנים Gratin יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך כרוב ניצנים, עלי טימין מ 2 זרדים של טימין, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כרוב ניצנים Gratin, כרוב ניצנים Gratin, ו כרוב ניצנים Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים מלוחים, 4 ליטרים של מים, 1 כף מלח. בלאנש את כרוב ניצנים חצוי במשך 3 עד 4 דקות, עד בקושי מכרז.
הסר מן הסיר, לנקז, לשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הבישול, להפריש.
בראון את pancetta ולהפוך את השומן:
Place diced pancetta בסיר גדול על אש נמוכה בינונית. לבשל עד רוב השומן הוא שניתנו, על 8 עד 10 דקות.
הסר את pancetta מהמחבת, להפריש, משאיר את השומן שניתנו במחבת.
מוסיפים חמאה לסיר וממיסים על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים בעדינות עד מתרכך, על 4 עד 5 דקות.
מוסיף את הקמח לתערובת שאלוט החמאה כדי להפוך את רו, להקציף במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את החלב ומערבבים עם כף עץ עד שהנביכה משולבת בחלב.
מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך כמה דקות, ערבוב, עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף שלך.
מוסיפים טימין טרי ומפזרים אגוז מוסקט.
מוסיפים גבינה, ואז חצי מהפנצ ' טה לרוטב לבן:
מוסיפים 3 אונקיות של גבינת Gruyere מגוררת לרוטב הלבן ומערבבים עד שהגבינה מותכת ומשתלבת ברוטב.
תוסיף חצי מהפנצ ' טה המבושלת לרוטב. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מוסיפים כרוב ניצנים, מעבירים לצלחת gratin, מפזרים פנקטה, יותר גבינה, אופים: מחממים תנור ל 204°. חמאה 8" x12 " צלחת או תבשיל .
מוסיפים את כרוב הניצנים לרוטב הגבינה.
להעביר את כרוב ניצנים גביני לתוך התבשיל או צלחת גראטן.
מפזרים את pancetta הנותרים ואת 1 אונקיה הנותרים של גבינת Gruyere מגוררת.
אופים במשך 25 דקות עד העליון הוא השחמה קלה תוסס.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.