קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ניצנים Gratin

כרוב ניצנים Gratin
המתכון כרוב ניצנים Gratin יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך כרוב ניצנים, עלי טימין מ 2 זרדים של טימין, pancetta, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כרוב ניצנים Gratin, כרוב ניצנים Gratin, ו כרוב ניצנים Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלאנש את כרוב הניצנים: 
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2
מחממים סיר גדול של מים מלוחים, 4 ליטרים של מים, 1 כף מלח. בלאנש את כרוב ניצנים חצוי במשך 3 עד 4 דקות, עד בקושי מכרז.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הסר מן הסיר, לנקז, לשטוף עם מים קרים כדי לעצור את הבישול, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
בראון את pancetta ולהפוך את השומן: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
Place diced pancetta בסיר גדול על אש נמוכה בינונית. לבשל עד רוב השומן הוא שניתנו, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר את pancetta מהמחבת, להפריש, משאיר את השומן שניתנו במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים חמאה לסיר וממיסים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים בעדינות עד מתרכך, על 4 עד 5 דקות.  
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיף את הקמח לתערובת שאלוט החמאה כדי להפוך את רו, להקציף במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את החלב ומערבבים עם כף עץ עד שהנביכה משולבת בחלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך כמה דקות, ערבוב, עד הרוטב מתעבה ומצפה את החלק האחורי של הכף שלך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מוסיפים טימין טרי ומפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
7
מוסיפים גבינה, ואז חצי מהפנצ ' טה לרוטב לבן: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוסיפים 3 אונקיות של גבינת Gruyere מגוררת לרוטב הלבן ומערבבים עד שהגבינה מותכת ומשתלבת ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
תוסיף חצי מהפנצ ' טה המבושלת לרוטב. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מוסיפים כרוב ניצנים, מעבירים לצלחת gratin, מפזרים פנקטה, יותר גבינה, אופים: מחממים תנור ל 204°. חמאה 8" x12 " צלחת או תבשיל .
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוסיפים את כרוב הניצנים לרוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
רוטב גבינהרוטב גבינה
12
להעביר את כרוב ניצנים גביני לתוך התבשיל או צלחת גראטן.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
13
מפזרים את pancetta הנותרים ואת 1 אונקיה הנותרים של גבינת Gruyere מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
14
אופים במשך 25 דקות עד העליון הוא השחמה קלה תוסס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן