טארט ענבים ודומדמניות עם גבינת פונטינה
טארט ענבים ודומדמניות עם גבינת פונטינה הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, קליפת לימון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו טארט גבינת ענבים צלוי, עוגת דומדמניות אדומה, ו טארט אספרגוס פונטינן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים רותחים ודומדמניות; לתת לעמוד 15 דקות.
לקצץ קרום מן הלחם; להשליך קרום.
חותכים כל פרוסה למשולשים 4; מניחים משולשים בשכבה אחת בצלחת קיש 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
יוצקים 1/2 כוס חלב על לחם; בואו לעמוד 5 דקות. למעלה עם דומדמניות, גבינה וענבים.
מניחים קמח בקערה, ובהדרגה להוסיף הנותרים 1 כוס חלב, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב. מערבבים 1/3 כוס סוכר, קמח תירס, קליפת לימון, חלבוני ביצה, ביצה; לשפוך על טארט.
טפטוף שמן על טארט, ומפזרים 1 כף סוכר ורוזמרין.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד סט; תן מגניב על מתלה חוט.