לכו לחנות ואספו קמח, ג'לטין תות, ריבס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה מושלם עבור יום האם. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. פאי פירורי ריבס ופאי פירורי תפוחים, עוגת פירורי ריבס, ו לחם פירורי ריבס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לקרום, בקערה קטנה, שלבו את הקמח, אבקת האפייה וסוכר הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
אבקת אפייה
קרום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
מוסיפים ביצה וחלב; מערבבים עד שנוצר כדור. טפחו לתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
כף ריבס לתוך הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
קרום
5
מפזרים ג ' לטין מעל ריבס. בקערה קטנה מערבבים יחד את מרכיבי הציפוי עד שהם מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
ריבס
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מפזרים מעל תערובת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
ריבס
7
אופים בחום של 350 למשך 45-50 דקות. מצננים לחלוטין על רשת עד להתייצבות.
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "