קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

טארט קרם קוקוס תות

טארט קרם קוקוס תות
גשו לסופר וקנו פירות יער, עלי נענע, מרגרינה ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: טארט קוקוס תות (ללא גלוטן + טבעוני), טארט קרם תות, ו טארט קרם תות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325ºF ומשמנים קלות פאי 8 אינץ ' או מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את קמח הקוקוס, קמח השקדים, שמן קוקוס או מרגרינה, וסוכר במעבד מזון או קערת ערבוב, ומערבבים בקצרה או מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח קוקוסקמח קוקוס
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
שמן קוקוסשמן קוקוס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים את הביצה, ומערבבים או מערבבים בקצרה, כדי לשלב.לחץ על התערובת לתוך הבסיס ולמעלה את הצדדים של מחבת מוכן שלך, מה שהופך אותו אפילו ככל האפשר.לדקור את הבסיס של המאפה עם מזלג, ולאפות אותו במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא שזוף קלות.בעוד הקרום מתקרר, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את עמילן התירס במחבת קטנה, בהדרגה לטאטא כמות קטנה של חלב קוקוס עד שיש לך משחה חלקה. בהדרגה להקציף את שאר חלב הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לחמם את התערובת על אש נמוכה, ברציפות לטאטא, עד הקרם מתעבה.מבשלים 1 עד 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר את הקרם מהחום, ומערבבים את הליקר.אפשר לו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.כפית את קרם הקוקוס לתוך הקליפה מאפה להחליק.פורסים את הפרי, במידת הצורך, ומסדרים את הקרם.לקשט עם עלי נענע, אם תרצה, ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם