טארט קרם קוקוס תות
גשו לסופר וקנו פירות יער, עלי נענע, מרגרינה ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: טארט קוקוס תות (ללא גלוטן + טבעוני), טארט קרם תות, ו טארט קרם תות.
הוראות
מחממים את התנור ל-325ºF ומשמנים קלות פאי 8 אינץ ' או מחבת טארט.
מניחים את קמח הקוקוס, קמח השקדים, שמן קוקוס או מרגרינה, וסוכר במעבד מזון או קערת ערבוב, ומערבבים בקצרה או מערבבים לשלב.
מוסיפים את הביצה, ומערבבים או מערבבים בקצרה, כדי לשלב.לחץ על התערובת לתוך הבסיס ולמעלה את הצדדים של מחבת מוכן שלך, מה שהופך אותו אפילו ככל האפשר.לדקור את הבסיס של המאפה עם מזלג, ולאפות אותו במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא שזוף קלות.בעוד הקרום מתקרר, להכין את המילוי.
מניחים את עמילן התירס במחבת קטנה, בהדרגה לטאטא כמות קטנה של חלב קוקוס עד שיש לך משחה חלקה. בהדרגה להקציף את שאר חלב הקוקוס.
לחמם את התערובת על אש נמוכה, ברציפות לטאטא, עד הקרם מתעבה.מבשלים 1 עד 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר את הקרם מהחום, ומערבבים את הליקר.אפשר לו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.כפית את קרם הקוקוס לתוך הקליפה מאפה להחליק.פורסים את הפרי, במידת הצורך, ומסדרים את הקרם.לקשט עם עלי נענע, אם תרצה, ומגישים בטמפרטורת החדר.