טארט ריקוטה קרמי עם צנוברים
טארט ריקוטה שמנת עם צנוברים הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לך קמח, צנוברים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די גרוע. נסו כרוב ממולא עם ריקוטן וצנוברים, תאנים עלומות סמבוקה עם ריקוטן וצנוברים, ו תבשיל כרוב עם כרישה, ריקוטה, וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה של מעבד מזון, קמח דופק, 2 כפות סוכר, 3/4 כוס צנוברים, ומלח עד הקרקע דק.
תוסיף את החמאה. בצק דופק רק עד שהוא מגיע יחד.
מניחים את הבצק לתוך מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת ולחץ למטה כדי לכסות את הקרקעית ואת הצדדים של המחבת. מקררים עד שהבצק מוצק, כ -30 דקות.
קו פגז טארט עם רדיד אלומיניום ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את פגז טארט בשליש התחתון של התנור עד רק להגדיר, על 25 דקות. בזהירות להסיר את נייר כסף ומשקולות עוגה.
אופים עד פגז טארט הוא זהב קל, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
שלב את 2 כפות הנותרים של סוכר עם המים בסיר קטן על אש נמוכה. אתה לא רוצה להרתיח את המים, אתה רק רוצה לחמם אותו כך שהסוכר יכול להתמוסס ביסודיות. מערבבים עד הסוכר מתמוסס ולהסיר מהחום.
בקערה של מעבד מזון, דופק את גבינת ריקוטה וגבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את הביצים והחלמונים, 1 בכל פעם, ומעבדים עד חלקה. עם ריצת המכונה, להוסיף את סירופ הסוכר בזרם יציב דק ולעבד עד חלקה.
יוצקים את פודינג לתוך קליפת טארט ואופים עד המילוי הוא כמעט להגדיר, על 20 עד 25 דקות. פזר את 3/4 כוס הנותרים של צנוברים קלויים על גבי המילוי.
אופים עד פודינג מוגדר, על 10 דקות יותר.
תן לטארט להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
הטארט יכול להיות עטוף פלסטיק ומקורר עד 3 ימים. להחזיר את הטארט לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.