טארט שוקולד אגוזים מעורב הוא קינוח שמגיש 14. מנה אחת מכילה 438 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -26 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חצאי פקאן, פיסטוקים, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 25% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט שוקולד ואגוזים מעורבים בקליפת עוגיות , טארט אגוזים מעורבים ועוגיות נתחי שוקולד חמאת אגוזים מעורבים .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים קמח וסוכר; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
חצי-חצי שמנת או חלב, לא חובה
פחיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים שמנת ווניל, מערבבים עם מזלג עד ליצירת כדור. לחץ על התחתית ומעלה את הצדדים של 11 אינץ' מחורצים לא משומן. תבנית טארט עם תחתית נשלפת; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קרם
בצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
3
מניחים אגוזים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ. בקערה גדולה טורפים את הביצים, סירופ התירס, הסוכר החום, החמאה והתמציות עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס ותערובת אגוזים; יוצקים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
סוכר חום
סירופ תירס
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
קרום
ביצה
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מקציף
קערה
4
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות שרימפס מבושלים וקצוצים מוכנים לאכילה
מחבת
5
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז מתייצב. מצננים על רשת. שומרים במקרר.
טארט בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.