טארט שוקולד עם זיגוג רום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קמח, חצי-חצי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו טארט קרמל-אגוז עם זיגוג שוקולד, עוגת שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת, ו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, סוכר ממתקים ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקפל את הבצק התלוי ולחץ על הצד של המחבת. תרגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור על
6
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
1
שים את השוקולד בקערה בינונית; להפריש. להביא את חצי חצי לרתיחה חשופה בסיר קטן על חום בינוני (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לטאטא את החלמונים, סוכר מגורען, וניל ומלח בקערה בינונית נפרדת. בהדרגה לטאטא את חצי חם וחצי לתוך תערובת הביצה, ואז לשפוך את התערובת לתוך הסיר. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב, עד עבה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים על השוקולד ולתת לשבת, ללא הפרעה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן וחלק לתוך שכבה אפילו. מכסים בחופשיות בניילון נצמד ומקררים עד שנקבע, כ-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
לטאטא את הסוכר, החמאה והרום של הממתקים בקערה קטנה.