טארט שזיפים עם גבינת עיזים ואגוז-טימין Streusel הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך את כל המטרה קמח, פלפל, פלר דה sel, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט שזיפים עם גבינת עיזים ואגוז-טימין Streusel, טארט תאנה עם גבינת עיזים ותימין, ו טארט גבינת עיזים מנגו מלוח.
הוראות
1
מערבבים את החומרים הראשונים 4 במעבד עד אגוזים הם הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
2
הוסף חמאה; תערובת עד צורות ארוחה גס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
הוסף חלמון ביצה; להתמזג עד טופס גושים לחים. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1
מחממים תנור ל-350°F. מערבבים קמח, אגוזי מלך, שניהם סוכרים, מלח גס, קינמון, אגוז מוסקט והל במעבד עד שהאגוזים נטחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תפוח נוסף אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים קורנית ומערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
3
העברת תערובת לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד טופס גושים לחים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מורחים תערובת streusel על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים 8 דקות. מערבבים, ולאחר מכן להמשיך לאפות עד חום זהוב, כ 7 דקות יותר. סטריזל מגניב לחלוטין (תערובת תהפוך פריך).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את שתי הגבינות, 1 כף דבש, 1 כף שמן, סוכר, אגוז מוסקט, מלח גס, ופלפל בקערה גדולה; מערבבים כדי להתמזג היטב. מקררים תוך אפיית קרום.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים תנור ל 350°f. קרום קו עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר רדיד ושעועית. המשך לאפות קרום עד חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 15 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מורחים גבינה מילוי קרום. סדר שזיפים במעגלים קונצנטריים על גבי מילוי, משאיר גבול רגיל 3/4 אינץ'.