טארט תאנה טרי עם קרום תירס רוזמרין וקרם מסקרפונה לימון
טארט תאנה טרי עם קרום תירס רוזמרין וקרם Mascarpone לימון דורש על 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 641 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לך קמח, סוכר, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו טארט אגס מזוגג פורט עם קרום רוזמרין-Cornmeal, פאי אוכמניות עם קרום קמח תירס וקרם לימון, ו עוגת מזון מלאך עם לימון-ג'ינג'ר מסקרפונה קרם & פירות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
דופק יחד קמח, קמח תירס, סוכר, ומלח במעבד מזון.
מוסיפים חמאה ורוזמרין ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף באופן שווה עם 4 כפות מי קרח ודופק עד רק incorporated.
בעדינות לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מים, 1/2 כף בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת ולהמשיך לבדוק.
לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת טארט עם אצבעות מקומטות. בצק חלק עם מרית מתכת קטנה לקזז או גב של כף (מקורנת במידת הצורך), ולאחר מכן לגלגל סיכה מתגלגלת על גבי מחבת כדי לקצץ את הבצק עם שפה. הצינה קרום עד המשרד, כ -30 דקות.
אופים את הקרום באמצע התנור עד המרכז והקצוות הם זהובים, 25 עד 30 דקות (אל תדאג אם החלק התחתון של סדקים קרום), ואז מגניב במחבת על מתלה.
להקציף יחד שמנת חמוצה, מסקרפונה, סוכר, גרידה, ומלח בקערה.
ג 'לי חום ודבש בסיר קטן על חום נמוך בינוני, לטאטא, עד ג' לי נמס, על 4 דקות, ואז זיגוג מגניב מעט.
הסר בצד של מחבת טארט ומרח קרם מסקרפונה במעטפת.
חותכים תאנים לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים באופן דקורטיבי על שמנת.
מברשת תאנים עם זיגוג דבש.
* קרום יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר. * תערובת מסקרפונה יכולה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * טארט ניתן להרכיב 1 שעה קדימה ולשמור, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.