קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תאנים עם קרום שקדים

טארט תאנים עם קרום שקדים
שקד מצופה תאנה טארט: Crostata di Fichi Mandorlati הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם זרעי שומר, סוכר ממתקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Paleo שקדים איור Quickbread, קרוסטטה שקדים חמוציות, ו קרוסטטה תאנה ושקד טרייה.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, דופק את השקדים עם השומר ו aniseeds, עד פירורים כמובן טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים 1 כוס קמח, 6 כפות חמאה, סוכר, מלח ודופק 10 עד 12 פעמים כדי ליצור את המרקם של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים את תערובת הביצים ואת הדופק 8 עד 10 פעמים, רק עד המאפה מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
להפוך את התערובת על לוח מקומח קלות וליצור כדור. לשטח את הכדור ולחץ את הבצק לתוך מחבת טארט, המכסה את הקרקעית ואת הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
דקור את פני המאפה במזלג ואפה 12 עד 14 דקות, או עד זהב מוצק וחיוור. מגניב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, עלה דפנה, aniseeds, וזרעי שומר על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת את הקרם להחדיר ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הסר את המחבת מן הלהבה, לכסות ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לטאטא את הקרם, ביצה, ואת הסוכר ' ממתקים לתוך קערה קטנה, מיזוג בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
החל מהבסיס, חתוך כל תאנה כמעט לחצי, והשאיר את קצה הגזע ללא פגע. ממלאים כל תאנה בשקד, לוחצים את החצאים יחד, ומעמידים כל תאנה בקליפה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
יוצקים את רפרפת סביב התאנים. אבק העליון עם סוכר חום ואופים במשך 25 דקות, או עד פודינג מוגדר המילוי הוא זהב כהה. מגניב במשך 10 דקות, ואז להסיר את הצדדים של המחבת, מגניב 20 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף