שקד מצופה תאנה טארט: Crostata di Fichi Mandorlati הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם זרעי שומר, סוכר ממתקים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Paleo שקדים איור Quickbread, קרוסטטה שקדים חמוציות, ו קרוסטטה תאנה ושקד טרייה.
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון, דופק את השקדים עם השומר ו aniseeds, עד פירורים כמובן טופס.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים 1 כוס קמח, 6 כפות חמאה, סוכר, מלח ודופק 10 עד 12 פעמים כדי ליצור את המרקם של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את תערובת הביצים ואת הדופק 8 עד 10 פעמים, רק עד המאפה מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
חמאה מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
להפוך את התערובת על לוח מקומח קלות וליצור כדור. לשטח את הכדור ולחץ את הבצק לתוך מחבת טארט, המכסה את הקרקעית ואת הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
דקור את פני המאפה במזלג ואפה 12 עד 14 דקות, או עד זהב מוצק וחיוור. מגניב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בסיר בינוני, לשלב את השמנת, עלה דפנה, aniseeds, וזרעי שומר על חום גבוה ולהביא לרתיחה. מנמיכים את החום ולתת את הקרם להחדיר ולהפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
הסר את המחבת מן הלהבה, לכסות ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לטאטא את הקרם, ביצה, ואת הסוכר ' ממתקים לתוך קערה קטנה, מיזוג בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
החל מהבסיס, חתוך כל תאנה כמעט לחצי, והשאיר את קצה הגזע ללא פגע. ממלאים כל תאנה בשקד, לוחצים את החצאים יחד, ומעמידים כל תאנה בקליפה.
יוצקים את רפרפת סביב התאנים. אבק העליון עם סוכר חום ואופים במשך 25 דקות, או עד פודינג מוגדר המילוי הוא זהב כהה. מגניב במשך 10 דקות, ואז להסיר את הצדדים של המחבת, מגניב 20 דקות לפני ההגשה.