טארט תות
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 469 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קיצור, מרגרינה, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Strawberry S ' More טארט, טארט תות, ו טארט תות (מתכונים דומים).
הוראות
דופק הראשון 3 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון 3 או 4 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים 1/3 כוס חמאה וקיצור; דופק 5 או 6 פעמים או עד מתפורר. עם בלנדר או ריצת מעבד, בהדרגה להוסיף 3 כפות מים, ולעבד עד הבצק יוצר כדור ועלים הצדדים של הקערה, הוספת מים נוספים במידת הצורך. לעטוף בצק בניילון נצמד, ולהירגע 1 שעה.
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 9 אינץ'. בצק עם נייר קלף; למלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים ב 425 במשך 15 דקות.
הסר משקולות נייר קלף, ואופים 3 דקות נוספות.
שלב 1/2 כוס סוכר קורנפלור בסיר בינוני.
מקציפים יחד חצי וחצי, חלמונים, ואם תרצה, מי ורדים. בהדרגה לטאטא חצי חצי תערובת לתוך תערובת סוכר בסיר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה.
מערבבים ב 3 כפות חמאה ווניל; לכסות ולצנן לפחות 4 שעות. כפית לתוך קונכיה מוכנה; למעלה עם פרוסות תות, ומגישים מיד.