טארט תפוחים
טארט תפוחים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך תפוחים, מי קרח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 24 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 15%. מתכונים דומים: עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו טארט תפוחים.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1 כף סוכר מגורען, ומלח בקערה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים מים קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח. לחץ על מאפה לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד; מכסים עם גיליון אחר של ניילון נצמד.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 14 אינץ'. הקפא 10 דקות או עד לעטוף ניתן להסיר בקלות.
לזרוק פרוסות תפוח עם מיץ לימון.
מערבבים סוכר חום, קורנפלור, קינמון, ו 3 כפות סוכר בקערה.
הוסף פרוסות תפוח, לזרוק היטב.
פתח מאפה, והנח על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. מסדרים פרוסות תפוח מעל הבצק, ומשאירים גבול של 3 אינץ'.
מפזרים צמרות תפוחים עם הנותרים 2 כפות סוכר. מקפלים 3 אינץ גבול של בצק על תפוחים, לחיצה על החותם.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350, ואופים 40 דקות או עד מאפה זהוב חום ותפוחים הם במכרז. טארט מגניב במחבת 5 דקות.