טארטור סמאק (דג עלום עם רוטב צנוברים)
טארטור סמאק (דג עלום עם רוטב צנוברים) הוא א ללא חלב ופסקאטרי מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים, פלפל, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. מתכונים דומים: טארטור סמאק (דג עלום עם רוטב צנוברים), אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב צנוברים חמאה, ו דגים ברוטב צנוברים.
הוראות
להכנת דגים, הביאו לרתיחה 2 כוסות מים במחבת גדולה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ודגים. מחזירים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 8 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מוציאים דגים מהתבנית. מכסים ומקררים דגים עד מקורר.
כדי להכין רוטב, במקום 1 כוס מים בצלחת רדודה. לטבול לחם לתוך מים, ולהסיר; לסחוט לחם כדי להסיר לחות עודפת.
שלב במעבד מזון לחם, צנוברים, מיץ לימון, 1/4 כפית מלח, פלפל ושום. כשהמעבד דולק, שופכים לאט מיץ צדפות דרך מצנח המזון, ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.
Alsatian-inspired with notes of lime, green apple, white flower and wetstone. Following the nose are flavors of Anjou pear, white nectarine andcitrus. The vibrant and crisp acidity balances out this medium bodied wineand carries it through the lingering finish.