טארטלטים פטריות מלוחים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: טארטלטים אביביים מלוחים, טארטלטים פטריות מקורמלים, ו טרטלים פטריות מעורבים.
הוראות
מורחים צד אחד של סיבובי לחם עם 1/4 כוס חמאה; מניחים את הצד החמאה כלפי מעלה בכוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות קלות.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים למתלים.
בסיר מטגנים בצל בחמאה שנותרה למשך 3 דקות.
מוסיפים פטריות; הקפיצו 10-12 דקות או עד שנוזל הפטריות התאדה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קמח ושמנת עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מרתיחים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים עירית, פטרוזיליה, מיץ לימון, מלח וקאיין; מערבבים היטב. מצננים מעט.
מניחים כוסות לחם על תבנית עם נייר אפייה; ממלאים בתערובת פטריות.
מפזרים גבינת פרמזן אם רוצים.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות. לצלות 4 ב. מהאש למשך 2 דקות או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארטלט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "