טארטלטים שוקולד
טארטלטים שוקולד דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 782 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו טארטלטים של גנאש שוקולד, טארטלטים של אגס שוקולד, ו קנטאקי שוקולד אגוזים טארטלטים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 5 מחבתות טארטלט
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריסוס 5 (4 1/2 אינץ') מחבתות טארטלט עם ספריי ללא מקל.
מחלקים את בצק העוגיות ל -5 כדורים בגודל שווה. לחץ על כל כדור בצק לתוך מחבתות הטארטלט; וודא שהוא מכסה את הצדדים והתחתונים.
שים את המחבתות על דף עוגיות ואופים עד להזהבה, בערך 15 עד 18 דקות.
מוציאים את המחבתות מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. מכבים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מכניסים את השוקולד הקצוץ לקערה.
מוסיפים את השמנת הכבדה לסיר קטן על אש נמוכה. הביאו את השמנת לרתיחה נמוכה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. מערבבים או מקציפים את השוקולד והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את סירופ התירס, הסוכר והמלח.
מקציפים פנימה את הביצה הטרופה. מצקת את המילוי לקליפות הטארט המקוררות ואופה עד שהמילוי מוגדר והמשטח מבריק, בערך 15 עד18 דקות.
מוציאים את הטארטלטים מהתנור ומניחים להתקרר.
מקשטים בקצפת ושבבי שוקולד ומגישים.