קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארטלטים שוקולד

טארטלטים שוקולד
טארטלטים שוקולד דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 782 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. אם יש לכם מלח, שוקולד חצי מתוק, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו טארטלטים של גנאש שוקולד, טארטלטים של אגס שוקולד, ו קנטאקי שוקולד אגוזים טארטלטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 5 מחבתות טארטלט
3
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריסוס 5 (4 1/2 אינץ') מחבתות טארטלט עם ספריי ללא מקל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחלקים את בצק העוגיות ל -5 כדורים בגודל שווה. לחץ על כל כדור בצק לתוך מחבתות הטארטלט; וודא שהוא מכסה את הצדדים והתחתונים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
שים את המחבתות על דף עוגיות ואופים עד להזהבה, בערך 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים את המחבתות מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין. מכבים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מכניסים את השוקולד הקצוץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את השמנת הכבדה לסיר קטן על אש נמוכה. הביאו את השמנת לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. מערבבים או מקציפים את השוקולד והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה ונמסה. מערבבים פנימה את סירופ התירס, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מקציפים פנימה את הביצה הטרופה. מצקת את המילוי לקליפות הטארט המקוררות ואופה עד שהמילוי מוגדר והמשטח מבריק, בערך 15 עד18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
מצקתמצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מוציאים את הטארטלטים מהתנור ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מקשטים בקצפת ושבבי שוקולד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)