טבולה לימון ועשבים טריים
המתכון לימון ועשב טרי Tabbouleh מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, בצל, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו עגבניה בייבי ועשב טרי Tabbouleh, רוטב לימון טרי, ו אספרגוס טרי עם רוטב לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קומקום של מים לרתיחה. מערבבים יחד את הבורגור ו 1 כף השמן בקערה חסינת חום.
הוסף מים רותחים כדי לכסות. מכסים את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מסננים בתוך מסננת, לחיצה על הבורגור כדי להסיר כל נוזל עודף.
להעביר את הבורגול לקערה גדולה ולזרוק עם הנותרים 1 כף שמן ושאר החומרים עד שהכל מעורבב היטב. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
From Cleveland Clinic Heart Lifestyle Guide and Cookbook by Cleveland Clinic Heart Center, Bonnie Sanders Polin, Ph. d., And Frances Towner Giedt. ©2007-מרכז הלב בקליבלנד קליניק, בוני סנדרס פולין, Ph. d., ופרנסס טאונר גיד. Published by Broadway Books.בוני סנדרס פולין, Ph. d., ופרנסס טאונר Giedt זכו בפרס ג ' יימס בירד עבור Joslin סוכרת ספר בישול גורמה. הם גם המחברים של ג 'וסלין סוכרת ספר בישול מהיר וקל, ג' וסלין סוכרת פחמימה בריאה, ואת ג ' וסלין סוכרת שפים גדולים לבשל ספר בישול בריא. בוני פולין מתגוררת בטולסה, אוקלהומה, ופרנסס גידט מתגוררת בארלינגטון, טקסס. סטיבן ניסן (באנגלית: Steven E. Nissen) הוא ראש המחלקה לרפואה קרדיווסקולרית במכון הלב וכלי הדם בקליבלנד, והנשיא הנוכחי של המכללה האמריקאית לקרדיולוגיה (American College of Cardiology).