קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

טבעוני פאנה קוטה עם שקדים פריכים

טבעוני פאנה קוטה עם שקדים פריכים
אם יש לכם אבקת אגר אגר, עליונות תפוזים, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מאצ'ה ירוק תה Panna קוטה עם שומשום שחור שביר, וניל שקדים פנה קוטה, ו עוגת שקדים בטעם דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז קל שישה 3-1 / 2 אינץ מחורץ מיני טארט או תבניות בריוש ומניחים אותם על מחבת גיליון לתמרון קל יותר. הגדר aside.In סיר קטן, להקציף במרץ יחד אגר," חלב", וסוכר עד שלא נותרו גושים. הגדר את המחבת על חום בינוני-נמוך, בעדינות לטאטא עד התערובת מתחילה בועה להתעבות. קח את המחבת מהתנור כדי לערבב הן את "שמנת חמוצה" יוגורט קוקוס, ערבוב עד חלקה, ולאחר מכן להחזיר אותו לחום לזמן קצר מאוד. מבשלים את התערובת רק עד בועות להתחיל לאט לשבור על פני השטח, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בריושבריוש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
AgarAgar
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את מי הוורדים ווניל, מקציפים לשלב, ולהעביר במהירות את התוכן של הסיר לתבניות מוכן שלך. הקש בעדינות על כל אחד על הדלפק כדי לדפוק את כל בועות אוויר לפני החלקה את צמרות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר לפני מצמרר ביסודיות.עבור רוטב היביסקוס, plunk שקיות התה לתוך המים בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
היביסקוסהיביסקוס
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
מניחים אותו על הכיריים מעל חום בינוני, ומביאים לרתיחה. מיד לכבות את החום ואת הכיסוי, המאפשר תה תלול במשך 20 עד 30 דקות. ברגע עמוק עלה אדום בגוון, להסיר את שקיות התה ולאפשר את הנוזל העודף לטפטף החוצה, אבל לא לסחוט אותם - זה יהיה ענן את התערובת. בנפרד, מערבבים יחד את הסוכר, גרידת התפוז, ואת קורנפלור עד לשלב ביסודיות, ומוסיפים את הסחורה היבשה לתוך הסיר. להחזיר אותו לחום, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס ואת הנוזל מבעבע מעובה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תהתה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
בואו מגניב לפני מצמרר ב fridge.To הפוך את השקד שביר, להתחיל על ידי שילוב של סוכר, מים, סירופ תירס, קינמון, ומלח בסיר בינוני על חום מתון. להתנגד לדחף לערבב, בעדינות לסובב את המחבת לערבב את התוכן במקום. מביאים את התערובת עד לרתיחה, וממשיכים להתקרר עד הסוכר caramelizes והופך צבע ענבר חיוור. בינתיים, להגדיר את silpat או פיסת נייר קלף בקרבת מקום שבו שביר יכול לבוא לנוח. לאחר סירופ הסוכר הגיע לגוון הנכון של חום זהוב, מערבבים במהירות את השקדים החתוכים כדי לצפות אותם באופן שווה בתערובת, ולא לבזבז זמן לשפוך הכל על silpat מוכן שלך או קלף. להחליק את הפריכים לתוך שכבה דקה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
סם גסם ג
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
בואו להתקרר לחלוטין לפני פירוק זה pieces.To מגישים, כף על 1/4-1/3 כוס של רוטב היביסקוס על הצלחת, ולהפוך את אחד פאנה קוטה על גבי. טריז חתיכה של השקד שביר לתוך הפסגה של קוטה פאנה, מאוורר החוצה שלושה surpremes הדר לצד, ומפזרים ארילי רימון על גבי. לסיים את כל זה עם כמה עלי נענע לקישוט. חזור על הלוחיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
היביסקוסהיביסקוס
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות