קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

טבעות בצל

טבעות בצל
טבעות בצל עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 503 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בירה, שמן קנולן, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טבעות בצל מלכת חלב-טבעות בצל טריות כל יום, כיצד לסובב בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול מחממים את השמן ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים את הבירה לקערה בינונית ומערבבים פנימה את הוודקה. לאט לאט לטאטא 1 כפית פפריקה 1 כוס קמח. הבלילה צריכה להיות סמיכה למדי (לציפוי טבעות הבצל לפני הטיגון) אך גם קלה לערבוב. מניחים בצד במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אוספים את טבעות הבצל בקערה בינונית ומשתמשים במסננת קטנה כדי לפזר עליה 2 כפות פפריקה שנותרו. לזרוק למזג.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הכינו תבנית עם מגבת מטבח לניקוז טבעות הבצל כשהן יוצאות מהשמן. מערבבים מעט את הבלילה. כדי לבדוק את עקביות הבלילה ואת טמפרטורת השמן, הניחו טבעת בצל על כף מחוררת והטביעו אותה לחלוטין בבלילה. זה צריך מעיל את חתיכת קלות. אם הבלילה סמיכה מדי, הוסיפו מעט מים כדי לדלל אותה. אם הבלילה דקה מדי, מנפים ומקציפים עוד מעט קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
טובלים את טבעת הבצל בבלילה, מסננים את עודפי הבלילה ומשתמשים בכף מחוררת או בזוג מלקחי מטבח כדי להוריד את טבעת הבצל לשמן. הוא אמור לבעבע מעט והבצל צריך לעלות בהדרגה למעלה. מטגנים עד חום בהיר, 2 עד 3 דקות, ומעבירים אותם למגבת המטבח. מטגנים את הבצל בקבוצות קטנות. מתבלים במלח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות