טבעות בצל באפלו מתובלות ומטבל גבינה כחול
גשו לסופר וקנו בצל, חרדל, פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: טבעות בצל באפלו מתובלות ומטבל גבינה כחול, טבעות בצל, ארוגולה, וכריך סטייק גבינה כחולה, ו כריך גבינה בגריל של מרי עם עוף באפלו חריף, פלפל ג'ק וגבינה כחולה.
הוראות ממלאים סיר כבד גדול עם 2 עד 3 אינץ ' של שמן בישול וחום מעל חום בינוני גבוה. טמפרטורת השמן צריכה להיות ב 350 מעלות F כאשר אתה מתחיל טיגון.
בקערה גדולה, מערבבים את הביצים והחלב, ואז מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב עם מערבל ידני. מסננים את התערובת כדי להסיר כל גושים.
הוסף עוד חלב אם אתה רוצה קרום דק יותר. בקערה קטנה, מערבבים את תערובת התבלינים Cajun, פלפל קאיין, פלפל לבן, פלפל שחור, חרדל יבש ומלח.
הוסף תערובת תבלינים זה לבלילה.
חותכים את הבצל ללוחות עבים, להטביע אותם בבלילה, ומטגנים אותם, בקבוצות, בשמן עד חום זהוב.
מגישים את טבעות בצל עם מטבל גבינה כחול, גזר פרוס, וסלרי.
בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים יחד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מגישים את הרוטב בקערה בצד לטבילה.
מרכיבים מנות :
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ 2 אחוז חלב 1 1 כף אורגנו מיובש 1 1/3 כוס מולסה 1 1 כף אורגנו מיובש שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה) 2 חתיכות טופי הית' בר עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי) 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ') 1 גזר, פרוס 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס 1 ג'לפנו טרי שלם 1 מעקב סלרי, פרוס 2 חתיכות טופי הית' בר חרדל יבש 4 קרום פאי פירורים (קיבלר) 1 בצל צהוב בינוני, קצוץ קמח לכל מטרה 1 1 כף אורגנו מיובש 2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים 2 חתיכות טופי הית' בר 5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות 6 שרימפס וורידים מלח ופלפל שחור טחון טרי 1 1 כף אורגנו מיובש פלפל סראנו צ'ילה טחון 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות 1 1 כף אורגנו מיובש תערובת תבלינים Cajun (מומלץ: פול Prudhomme של) 6 שרימפס וורידים שמן צמחי לטיגון 1 אוראו ממולאים כפולים 1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס 1 1 כף אורגנו מיובש רוטב ווסטרשייר 3 תוספת זחלים בצל צהוב